XBLOG logo @2x

Candy Brava: Το πλυντήριο πιάτων
 που κερδίζει παντού: σε χρόνο, ρεύμα, νερό και ηρεμία

Η οικονομία αποτελεί βασικό αίτημα των καταναλωτών, τόσο στην κατανάλωση ρεύματος όσο και σε κάθε πτυχή της χρήσης μιας σύγχρονης συσκευής. Η Candy, ως πρωτοπόρος κατασκευαστής με τεχνογνωσία και επένδυση στην ψηφιακή καινοτομία, παρουσιάζει σήμερα μια νέα γκάμα πλυντηρίων πιάτων, τα Candy Brava, που καταφέρνουν να μειώσουν δραματικά το χρόνο πλύσης φθάνοντας μόλις τα 24 λεπτά, και πάντα με ασυμβίβαστη καθαριότητα! 

Οικονομία σε χρόνο

Η νέα σειρά πλυντηρίων πιάτων Candy Brava διαθέτει δύο ταχύτατα προγράμματα: αρχικά το Zoom, που ολοκληρώνει έναν πλήρη κύκλο πλύσης και στεγνώματος σε μόλις 39 λεπτά και στη συνέχεια, για ελαφριούς λεκέδες, το 24’ που θα αστράψει τα πιάτα σε λιγότερο από μισή ώρα, πλένοντας τα στους 50 βαθμούς. Μάλιστα τα δύο αυτά προγράμματα θα είναι ίσως και τα πιο συχνά που θα χρησιμοποιούμε, καθώς είναι απόλυτα αποτελεσματικά για τον καθαρισμό των πιάτων ενός τυπικού οικογενειακού γεύματος. Βέβαια τα πλυντήρια έχουν μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων για κάθε ανάγκη: από τυπικό πλύσιμο πιάτων, σε κατσαρόλες, σε οικολογικό πρόγραμμα χαμηλής κατανάλωσης, σε ειδικό για ποτήρια, αλλά και νυχτερινό. Ταυτόχρονα η ταχύτητα αυξάνεται ακόμη περισσότερο με μια έξυπνη λύση: στα περισσότερα προγράμματα, η πόρτα ανοίγει αυτόματα μόλις ολοκληρωθεί η πλύση. Έτσι τα πιάτα στεγνώνουν πιο γρήγορα με την κυκλοφορία του αέρα. 

 Τα Candy Brava βέβαια έχουν πετύχει τόσο μεγάλες ταχύτητες χωρίς υποχωρήσεις στην καθαριότητα, ενσωματώνοντας το σύστημα Perfect Rapid Zone, με διπλό βραχίονα ψεκασμού νερού στο κάτω μέρος, για πλήρη κάλυψη όλων των πιάτων και των κουζινικών, με την δύναμη της πλύσης να έχει αυξηθεί κατά 60%. Μια σημαντική δηλαδή βελτίωση, που αντιμετωπίζει και τον πιο σκληρό-ξεραμένο λεκέ και πάντα πιο γρήγορα. Μια βρωμιά που το πλυντήριο μπορεί να «αναγνωρίσει», καθώς έχει ειδικό αισθητήρα, ο οποίος θα προσαρμόσει το χρόνο και τη θερμοκρασία, αν κρίνει ότι αυτό είναι απαραίτητο, για ένα σωστό πλύσιμο. 

Ακόμη, μπορούμε να ρυθμίσουμε το πλυντήριο ανάλογα τη σκληρότητα του νερού στην περιοχή μας, επιτυγχάνοντας σταθερή απόδοση καθαρισμού, ενώ το τριπλό αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο -με εσωτερικό μικροφίλτρο- κρατά το νερό κρυστάλλινο, για πιάτα χωρίς θαμπώματα. 

Οικονομία σε χώρο

Η εξοικονόμηση χρόνου συνοδεύεται και από μεγάλες χωρητικότητες, που επιτρέπουν ακόμη ένα γύρο οικονομίας, καθώς δεν χρειάζεται να βάλουμε πολλά «πλυντήρια» αν έχουμε στοίβες άπλυτων πιάτων. Οι σχεδιαστές της Candy εξέλιξαν το καλάθι αποθήκευσης, που πλέον ως Smart Basket χωρά περισσότερα κουζινικά, έχει κερδίσει σε ύψος στο πάνω μέρος του π.χ. για ψηλά ποτήρια, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει αξεσουάρ φούρνου αλλά και μεγάλα πιάτα έως 34,5 εκατοστά σε διάμετρο. Μάλιστα ανάλογα με το μοντέλο Brava, η χωρητικότητα φθάνει έως και τα 16 σετ πιατικών, με τις δοκιμές να έχουν δείξει πως μπορεί να πλυθούν μαζί πάνω από 200 αντικείμενα! Αλλά και ένα μόνο να έχουμε ξεχάσει να βάλουμε, η λειτουργία Add Dish επιτρέπει να ανοίξουμε το πλυντήριο που έχει ξεκινήσει να πλένει και να το προσθέσουμε, χωρίς νέο κύκλο καθαρισμού.

Οικονομία σε προσωπικό μας χρόνο

 Τα πλυντήρια πιάτων Candy Brava, αν και τόσο εξελιγμένα, δεν απαιτούν ούτε πολύπλοκες ρυθμίσεις, ούτε δυσνόητους προγραμματισμούς, καθώς για την Candy είναι κρίσιμο η χρήση των συσκευών να μας απασχολεί όσο το δυνατόν λιγότερό. Έτσι τα Brava συνδέονται είτε διαδικτυακά είτε μέσω Bluetooth με το κινητό ή το tablet μας (όπως όλες οι σύγχρονες συσκευές της εταιρίας) και μπορούμε μέσω του ειδικού «βοηθού» τεχνητής νοημοσύνης να τα χειριστούμε με απλές φωνητικές εντολές. 

Η γνωστή εφαρμογή simpy-Fi, -που επικοινωνεί με όλες τις έξυπνες συσκευές της εταιρίας- επιτρέπει να προγραμματίσουμε το πλυντήριο με απλές επιλογές, αλλά και να πάρουμε οδηγίες χρήσης, να δούμε έξυπνα tips, να ενημερωθούμε για το πότε ολοκληρώνεται η πλύση, καθώς και να έχουμε εικόνα για τα επίπεδα απορρυπαντικού, λαμπριντικού και αλατιού. Ακόμη η ειδική λειτουργία Check up κάνει ένα διαγνωστικό έλεγχο και μας ειδοποιεί αν υπάρχει ανάγκη συντήρησης, συνεισφέροντας έτσι στην μακροζωία του μηχανήματος. Και βέβαια, αν κάποιος διαλέξει την κλασική ρύθμιση του πλυντηρίου από τα χειριστήρια του, θα βρει μια ψηφιακή οθόνη με μηνύματα στα ελληνικά και διακόπτες αφής, χωρίς να χρειάζεται να απομνημονεύσει σύνθετες οδηγίες χρήσης.

Μια ποικιλία δηλαδή ευκολιών που απλοποιούν τη χρήση, επιτρέπουν τον τηλεχειρισμό και εξοικονομούν πολύτιμο προσωπικό μας χρόνο. 

Οικονομία σε χρήμα και πολύτιμους πόρους

Candy Brava open 2

Ταχύτητα, απόδοση, μεγάλη χωρητικότητα. Όλα μαζί συνδυάζονται από τα Brava για  να μειώσουν σημαντικά και το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα. Καθώς τα γρήγορα προγράμματα ξοδεύουν λιγότερο νερό, ρεύμα και απορρυπαντικό, ενώ σε κάθε χρήση η ενεργειακή κλάση Α+++, διασφαλίζει τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση ρεύματος. Έτσι τα νέα πλυντήρια της Candy ολοκληρώνουν την προσπάθεια τους για οικονομία, συνδυάζοντας την δεδομένη καθαριότητα με την φροντίδα για το περιβάλλον και τη δική μας ευκολία. 

Δείτε τις έξυπνες λειτουργίες των Brava στα εξής βίντεο: 

Για τις φωνητικές εντολές, δείτε εδώ. 

Για το αυτόματο άνοιγμα πόρτας, δείτε εδώ.

Για δυνατότητα προσθήκης πιάτου, δείτε εδώ. 

Δείτε ολόκληρο το προϊοντικό βίντεο για τη σειρά πλυντηρίων πιάτων Candy Brava, εδώ.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Candy, εδώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.