XBLOG logo @2x

Η Candy παρουσιάζει τη Bianca: Το πρώτο πλυντήριο με διαίσθηση

Τη λένε Bianca και πρέπει να μιλήσετε μαζί της! Έτσι ονομάζεται το νέο κορυφαίο πλυντήριο της Candy, που διαισθάνεται τί θέλετε και σας το προσφέρει άμεσα, σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία αμφίδρομης επικοινωνίας και άριστης πλύσης σε μόλις 59 λεπτά. Και βέβαια παραμένοντας πανεύκολη στη χρήση, η Bianca αποδεικνύει στην πράξη την φιλοσοφία της Candy, που συνδυάζει την ιταλική κομψότητα και σπιρτάδα, για να κάνει την καθημερινότητα μας πιο εύκολη και πιο αποδοτική.

Πώς το καταφέρνει αυτό: Η Bianca μιλά μαζί μας μέσω του smartphone ή του tablet (με την λειτουργία Talking Bianca) και ξεκινά το διάλογο* που είναι απλός και φυσικός –αλλά με ιδιαίτερα στοιχεία ευφυΐας μέσω τεχνητής νοημοσύνης της Google. Μπορούμε να πούμε στο πλυντήριο τί θέλουμε να πλύνουμε και εκείνο, μέσω διαλόγου, μας ρωτάει για τα υφάσματα, τα χρώματα και το βαθμό λερώματος των ρούχων και μας βοηθάει να διαλέξουμε το κατάλληλο πρόγραμμα ενώ ταυτόχρονα, μας συμβουλεύει για το πώς να αφαιρέσουμε συγκεκριμένους λεκέδες. Η λειτουργία Talking Bianca εξασφαλίζει πάντα τέλειο αποτέλεσμα πλύσης, προσφέροντας πολύτιμες συμβουλές. Φυσικά, κρατά στη μνήμη του τις προτιμήσεις μας, ακούει πότε θέλουμε να ξεκινήσει ή να ολοκληρωθεί η πλύση και ενημερώνει σε ποια φάση βρίσκεται η διαδικασία της αλλά και για το αν χρειάζεται συντήρηση, σε μια συνολική διαισθητική εμπειρία που ποτέ δεν έχετε ξανασυναντήσει.

Η Bianca όμως δεν μένει εκεί καθώς έχει σχεδιαστεί να καλύψει κάθε ανάγκη μας, ειδικά στην σημερινή εποχή που μας αφήνει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Η τεχνολογία Zoom μπορεί να ολοκληρώσει την πλύση, σε όλα τα υφάσματα ξεχωριστά, σε λιγότερο από μια ώρα. Αυτό επιτυγχάνεται, χάρη στο σύστημα ψεκασμού, που ψεκάζει απορρυπαντικό κατευθείαν στο κέντρο των ρούχων (με την τεχνολογία Mix Power Jet Plus), το ενισχυμένο στοιχείο θέρμανσης και τους νέους επεξεργαστές με επιτάχυνση.

Έξυπνη, εκφραστική και κομψή, η Bianca παραμένει διαισθητική ακόμη και στον κλασικό χειρισμό. Διαθέτει για πάνελ μια κυκλική οθόνη αφής, τη Smart Ring, ένα ακόμη δείγμα της ιταλικής δημιουργικότητας στο βιομηχανικό σχεδιασμό- που μας προσφέρει πρόσβαση σε όλα τα βασικά προγράμματα και επιλογές πλύσης στην άκρη του αντίχειρα μας. Το εργονομικό και άνετο στην χρήση Smart Ring, είναι τοποθετημένο με κλίση 11 μοιρών, οπότε δεν χρειάζεται καν να σκύβουμε για να προγραμματίσουμε τη Bianca.

Όμως δεν είναι μόνο η εμφάνιση το δυνατό σημείο της Bianca. Στον πυρήνα της, αξιοποιεί τεχνολογία αιχμής Inverter για αθόρυβη και αποδοτική λειτουργία (Α+++-40%) και σύστημα ατμού που μπορεί να ενεργοποιηθεί στο τέλος της πλύσης, ή ως μεμονωμένο πρόγραμμα φρεσκαρίσματος (μόνο στο πλυντήριο-στεγνωτήριο), για να καθαρίζει τέλεια, σε βάθος και να μειώνει τις ζάρες κατά 80%, για εύκολο σιδέρωμα.

Τί χρειάζεστε για να μιλήσουμε με τη Bianca; Μόνο την εφαρμογή για smartphones και tablets Candy simply-Fi, που εκτός από την ασύρματη επικοινωνία, μας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ειδικά προγράμματα πλύσης, ενδείξεις κατανάλωσης όπως και ειδοποιήσεις για την καλύτερη συντήρηση της.

Τί είναι τελικά η Bianca; Απλά το καλύτερο και εξυπνότερο και πληρέστερο πλυντήριο που μπορείτε σήμερα να βρείτε στην αγορά, σίγουρα το πιο… ομιλητικό και μια πρόκληση για κάθε καταναλωτή: να το δοκιμάσει για να δει πως έχει εξελιχθεί η τεχνολογία στο χώρο της πλύσης και πλέον είναι διαθέσιμη σε όλους, κάνοντας τη ζωή τους πιο εύκολη. Μια αντίληψη που είναι και ο πυρήνας της φιλοσοφίας της Candy, που την ακολουθεί πιστά, ξεκινώντας από το 1945 όταν παρουσίασε το πρώτο πλυντήριο στην Ιταλία, μέχρι σήμερα που είναι ηγέτης στον τομέα των έξυπνων οικιακών συσκευών.

Η σειρά Bianca της Candy αποτελείται από τρία πλυντήρια ρούχων και ένα πλυντήριο στεγνωτήριο και θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών στις αρχές Οκτωβρίου 2017.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.