XBLOG logo @2x

Ο συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, αγόρασε Android smartphone

Τα Windows Phone έχουν πεθάνει για πάνω από ένα χρόνο τώρα, και ο συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, αποφάσισε να εγκαταλείψει αυτή τη πλατφόρμα. Σε μια συνέντευξή του στο Fox News Sunday, ο Gates αποκάλυψε ότι πλέον χρησιμοποιεί ένα κινητό με Android. Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας δεν αποκάλυψε ποιο μοντέλο προτίμησε, αλλά σημείωσε ότι έχει «πάρα πολύ λογισμικό της Microsoft», το οποίο θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι έχει το Microsoft Edition Samsung Galaxy S8 που έρχεται με όλες τις εφαρμογές της Microsoft προ-εγκατεστημένες.

Η Microsoft ξεκίνησε να πουλάει αυτή τη “παραλλαγή” του Samsung Galaxy S8 νωρίτερα αυτό το έτος, και περιλαμβάνει εφαρμογές όπως το Office, το OneDrive, τη ψηφιακή βοηθό Cortana και το Outlook. Τα συγκεκριμένα S8 είναι ακριβώς τα ίδια με τα υπόλοιπα S8, και δεν έχουν καμία διαφορά ούτε στο hardware, ούτε στο software ούτε στη τιμή — απλά είναι τα πρώτα Android smartphones που πωλούνται επίσημα μέσω των καταστημάτων της Microsoft. Επιπλέον οι συγκεκριμένες εφαρμογές της Microsoft δεν είναι αποκλειστικές στο Microsoft Edition Samsung Galaxy S8, επομένως μπορείτε να τις κατεβάσετε σε οποιοδήποτε Android/iOS smartphone.

Ενώ ο Bill Gates γύρισε στο Android, δεν ενδιαφέρεται για το iPhone. Μάλιστα ο ίδιος έχει απαγορεύσει τα iPhone και τα iPod στο σπίτι του, παρά το γεγονός ότι χαρακτήρισε τον Steve Jobs «ιδιοφυΐα» σε αυτή τη συνέντευξη. Ο Gates εξακολουθεί να χρησιμοποιεί PC που βασίζονται στα Windows, και λογικά θα επιστρέψει στα Windows Phone άμα αναστηθούν, αλλά αρνείται να αγγίζει προϊόν της Apple.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.