XBLOG logo @2x

Best Friends στην Πολιτεία: Ο πλάτανος μας χαιρετά από τα Β.Π.

Guest post από την Jane

Το καλύτερο freddo των Βορείων Προαστίων είναι εδώ… και σερβίρεται στο Best Friends, στην Πολιτεία. Πάρε τους κολλητούς σου, για να βολτάρεις στο βορρά και να αναπνεύσεις καθαρό αεράκι.

Ένας χώρος με γούστο, θέα τα πλατάνια της Πλατείας Καραμανλή και άψογο design εποχής 60’s προς 70’s είναι κοντά μας. Να σταθούμε λίγο στον χώρο. Λευκό και κόκκινο (συνδυασμός με contrast), δερμάτινοι καναπέδες από λουστρίνι (που είναι και στη μόδα), οροφή με γυαλί σε τριγωνικό σχήμα, έτσι για να εκμεταλλευτούμε το φυσικό φως που διαθέτει η Ελλαδίτσα μας.

Το μαγαζί είναι καλή επιλογή την άνοιξη και το καλοκαίρι, λόγω πράσινου και φύσης. Bar restaurant, Best Friends με μεγάλη ποικιλία ζυμαρικών, κρύα πιάτα με ζουμερά σάντουιτς, νόστιμες σαλάτες και λογικές τιμές, 25 ευρώ ανά άτομο.

Ποιοι το επισκέπτονται άραγε; Ηλικίες από 15 έως 65. Αρχοντικές “κοσμοπολίτισσες” με μαλλί στην πένα και νύχι πάντα φτιαγμένο, μεγαλοεπιχειρηματίες για τα επαγγελματικά τους ραντεβού, νέοι των 20+ για απογευματινό καφέ με φίλους και bon viver της μικρής μας πόλης!

Το Best Friends καλύπτει όλα τα γούστα και είναι μαζί μας από το χειμώνα του 2001, ενώ οι παλιοί το γνωρίζουν ως “πρώην Αλέκος”.

Εναλλακτική λύση: Με την πρώτη ηλιόλουστη μέρα που θα μας χαρίσει ο Δεκέμβρης, απολαύστε ένα κυριακάτικο καφεδάκι στα “Β.Π.” Καλή παρέα και διάθεση να υπάρχει και όλα γίνονται.

Best Friends: Πλατεία Καραμανλή, Πολιτεία
Τηλέφωνο: 210 8079139

Φιλιά με glamour(ιά),
Jane – nooblogs.gr/voltes

[photo by estiatoria.gr]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.