Το YotaPhone 3 είναι ένα smartphone με δύο οθόνες 5”

Το περίεργο YotaPhone είναι ξανά εδώ. Η Baoli Yota ανακοίνωσε το νέο μοντέλο YotaPhone 3, το οποίο είναι ένα Android smartphone με μία 5,5-ιντσών full HD οθόνη της Samsung (Super AMOLED)… στο μπροστινό μέρος και μία 5,2-ιντσών E-ink οθόνη στη πλάτη του. Η δεύτερη οθόνη χρησιμεύει για να διαβάζετε βιβλία και να βλέπετε χρήσιμες πληροφορίες, όπως τα νέα και τον καιρό.

Σχεδιαστικά, το YotaPhone 3 μοιάζει με το iPhone και είναι ένας μεσαίας κατηγορίας μοντέλο με τιμή ναυαρχίδας. Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν Snapdragon 625 chipset, 13-megapixel κάμερα, 12-megapixel εμπρόσθια κάμερα, 3,300 mAh μπαταρία, θύρα USB-C, υποδοχή για δύο SIM και αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος στο κεντρικό κουμπί.

Το YotaPhone 3 έχει επίσης περισσότερη μνήμη και αποθηκευτικό χώρο από τον προκάτοχό του. Το βασικό μοντέλο βγαίνει με 4 GB μνήμη RAM και 64 GB χωρητικότητα, ενώ θα υπάρχει και μια έκδοση με 128 GB. Όσο για το λογισμικό, έχουμε Android Nougat με το περιβάλλον της εταιρίας.


Το YotaPhone 3 θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο μέσω του Κινέζικου καταστήματος JD.com για $600 και αργότερα θα κυκλοφορήσει στη Ρωσία και κάποιες άλλες αγορές.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.