XBLOG logo @2x

Away.gr: Επέστρεψε ανανεωμένο και με WordPress

Μετά από πέντε μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων οι ανανεώσεις ήταν λίγες, το Away.gr επέστρεψε ανανεωμένο και υλοποιημένο με WordPress αυτή τη φορά! Πρόκειται για την τρίτη έκδοση της σελίδας, η οποία χαρακτηρίζεται από το motto “Read behind the lines”.

Οι πιο σημαντικές προσθήκες και αλλαγές στο Away.gr είναι…

  • Away Home VS Games.Away.gr: Δημιουργία υποσελίδας για τα παιχνίδια. Στόχος είναι η προσέλκυση δύο διαφορετικών target group στις σελίδες του Away. Αφενός άνθρωποι οι οποίοι ενδιαφέρονται για την τεχνολογία, τα gadgets και την επιχειρηματικότητα (Age target groups: 19-49 κυρίως) και αφετέρου άνθρωποι οι οποία αγαπούν τα παιχνίδια και ενημερώνονται για αυτά συστηματικά (Age target groups: 13-25 κυρίως).
  • Drag and Drop ability: Για πρώτη φορά ελληνική ενημερωτική σελίδα δίνει στους χρήστες της την δυνατότητα παραμετροποίησης, ως ένα βαθμό, της αρχικής της σελίδας. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τη θέση εμφάνισης όλων των box που βρίσκονται στη δεξιά στήλη. Το σύστημα του νέου Away.gr έχει τη δυνατότητα αποθήκευσης των προτιμήσεων του κάθε χρήστη ξεχωριστά, έτσι ώστε την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε στο Αway.gr η σελίδα θα “θυμηθεί” τις προτιμήσεις σας!

Τέλος, το νέο Away.gr ενδιαφέρεται και για τα web startups, γι΄αυτό και θα καταγράφει μέσα από τις σελίδες του τις αξιόλογες ελληνικές προσπάθειες και γενικότερα τις εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.