XBLOG logo @2x

Athens Siblings Blog: Για αδέρφια ατόμων που έχουν κάποιο πρόβλημα ψυχικής πάθησης

To Athens Siblings, Αδέλφια στην Αθήνα (και όχι μόνο), ατόμων που έχουν κάποιο πρόβλημα ψυχικής πάθησης είναι η πρωτοβουλία να γνωριστούν όσα περισσότερα αδέρφια γίνεται με σκοπό να αναπτύξουν σχέσεις γνωριμίας, αλληλοενημέρωσης, ανταλλαγής συναισθημάτων με τελικό σκοπό την πιο ομαλή δυνατή εξέλιξη για αυτούς και τα αδέλφια τους.

Σκοπός των συναντήσεων είναι, εκτός από την ανταλλαγή εμπειριών, η από-ενοχοποίηση του να εκθέτει κανείς τα προβλήματά του αναφορικά με ένα θέμα ταμπού για την ελληνική κοινωνία.

Τα αδέλφια φροντίζουν θέματα που τους αφορούν, όπως: το να κατανοήσουν τι συμβαίνει, το πώς, πόσο και μέχρι ποιο βαθμό θα βοηθήσουν τον αγαπημένο τους, το να παρουσιάσουν με τρόπο κατανοητό και απλό το οικογενειακό τους θέμα, τον χειρισμό του άγχους και της ντροπής τους, το πώς θα ζουν μια θετική ζωή και θα ζήσουν τα όνειρά τους.

Το δίκτυο επικοινωνίας και ενημέρωσης με τις λύσεις και τις καλές πρακτικές λειτουργεί και αποδίδει. Θα τους βρείτε σε συναντήσεις σε καφέ στην Αθήνα ή σε αξιόλογες δομές ψυχικής υγείας από αυτές που υπάρχουν και αναζητούν.

Το athenssiblings.com είναι το blog από το οποίο μπορείτε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.