XBLOG logo @2x

Asus ZenFone 6: Ανακοινώθηκε με Flip Camera και Snapdragon 855 στα €499

Με σλόγκαν «αψήφησε το συνηθισμένο,» η Asus ανακοίνωσε την φετινή της ναυαρχίδα στα smartphones: το ZenFone 6. Το ZenFοne 6 αντικαθιστά τον κλώνο του iPhone X που λάνσαραν στις αρχές του 2018 ως “ZenFone 5” και φέρνει ένα πολύ δυνατό hardware σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον σώμα και μία άκρως δελεαστική τιμή.

Η Asus φαίνεται ότι έμαθε από το περσινό της μάθημα. Το ZenFone 6 έχει έναν μοναδικό σχεδιασμό με πλήρης οθόνη στο μπροστινό μέρος χωρίς notch και μία κάμερα στο πίσω μέρος που πετάγεται και μπορεί να χρησιμοποιεί και σαν μπροστινή. Ο σχεδιασμός μπορεί να μην αρέσει σε όλους, αλλά είναι σίγουρα ενδιαφέρον.

Το νέο ZenFone είναι ένα αρκετά ικανό smartphone, αφού ενσωματώνει 6.4-ιντσών οθόνη ανάλυσης 2220×1080 pixels, Snapdragon 855 chip με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 8 GB RAM, 256 GB χωρητικότητα, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος και μπαταρία 5.000 mAh. Ακόμη, οι πιο προχωρημένοι χρήστες θα εκτιμήσουν το σχεδόν stock Android Pie που τρέχει.

Asus ZenFone 6 camera

[irp][/irp]

Όσο για την κάμερα, επειδή το κινητό δεν έχει μπροστινή κάμερα, υπάρχει ένας μηχανισμός που ανοίγει και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τις selfies. Ονομάζεται Flip Camera και φιλοξενεί δύο αισθητήρες: έναν 48 MP (Sony IMX586) και έναν 13 MP με υπερευρυγώνιο φακό. Δεν έχει φακό για ζουμ ή οπτική σταθεροποίηση εικόνας, αλλά η Asus υπόσχεται να κυκλοφορήσει μια ενημέρωση που θα επιτρέπει στους χρήστες να τραβάνε με 2x ψηφιακό loss-less zoom, και οι πρώτες δοκιμές δείχνουν ότι η ηλεκτροτονική σταθεροποίηση κάνει πολύ καλή δουλειά.

Το Asus ZenFone 6 θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Ευρώπη με κόστος €499.

Asus ZenFone 6: Επίσημο βίντεο

Επίσημες εικόνες

[irp][/irp]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.