XBLOG logo @2x

ASUS Windows Mixed Reality: Νέο VR κράνος των €449 για Windows 10 PC

Η ASUS παρουσίασε στην έκθεση IFA 2017 το νέο κράνος εικονικής πραγματικότητας ASUS Windows Mixed Reality Headset (HC102). Όπως καταλαβαίνετε και από την… αναλυτική ονομασία του, το κράνος αυτό υποστηρίζει τη πλατφόρμα Mixed Reality των Windows 10, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να το συνδέσετε στο PC σας και να διεισδύσετε στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας χωρίς να χρειάζεται επιπλέον hardware ή λογισμικό.

Σε αντίθεση με τα αντίστοιχα κράνη των Lenovo και Dell για το Mixed Reality, το ASUS Windows Mixed Reality έχει μοναδικό σχεδιασμό, με τρισδιάστατα πολύγωνα και glossy effect. Ζυγίζει 400 γραμμάρια και χάρη στον εργονομικό του σχεδιασμό, δεν ασκεί πίεση στη μύτη ή το κεφάλι σας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα σας κουράζει άμα παίζετε για ώρα.

Το HC102, σύμφωνα με την ASUS, προσφέρει ανάλυση 3K και διαθέτει δύο ενσωματωμένες κάμερες που είναι προσανατολισμένες προς τα εμπρός με παρακολούθηση θέσης 6 βαθμών ελευθερίας (6DoF). Θα κυκλοφορήσει με κόστος €449 (υποθέτουμε ότι τα χειριστήρια θα περιλαμβάνονται στη τιμή).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.