XBLOG logo @2x

ASUS uBoom: Compact ηχεία για φορητούς

Τα ASUS uBoom είναι τα νέα compact ηχεία – μπάρες για laptop, που τροφοδοτούνται μέσω USB 2.0 θύρας, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν υψηλή ηχητική πιστότητα και ισχυρό μπάσο μέσω μιας αντανακλαστικής θύρας που λειτουργεί ως λαβύρινθος, ώστε ο ήχος που διοχετεύεται μέσω των ηχείων να βρίσκεται σε ιδανικό για τον ακροατή επίπεδο.

Από μία πρώτη αναζήτηση που έκανα σε ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα δεν τα βρήκα διαθέσιμα, αναμένω απάντηση από την εταιρία σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους αλλά και τις τιμές τους.

Update [11/12/2009 13:55]: Όπως με ενημέρωσαν από την εταιρία, τα ηχεία θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά τον Ιανουάριο 2010, κυρίως από Πλαίσιο και e-shop. Οι τιμές τους θα κυμαίνονται στα 45 ευρώ για το uBoom Q και στα 99 ευρώ για το uBoom.

Κινηματογραφική αναπαραγωγή ήχου

ASUS uBoomΜε τα ηχεία – μπάρες της ASUS, uBoom και uBoom Q, οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν ταινίες, video και video games με μεγαλύτερη ηχητική διαύγεια και καλύτερο μπάσο. Μία ειδικά σχεδιασμένη αντανακλαστική θύρα, η οποία λειτουργεί ως λαβύρινθος, αποδίδει εξαιρετικό μπάσο που ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη, ενώ τα ισχυρά δορυφορικά ηχεία αναπαράγουν υψηλής πιστότητας ήχο στο ιδανικό επίπεδο για τους χρήστες.

Απρόσκοπτη ακουστική απόλαυση και ισχύς μέσω USB 2.0

ASUS uBoom QΑμφότερα τα ηχεία – μπάρες της σειράς uBoom της ASUS είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσφέρουν εύκολο χειρισμό και διευκόλυνση στους χρήστες, ενώ βρίσκονται εν κινήσει. 50% μικρότερα από ότι τα συμβατικά 2.1 συστήματα ηχείων, τα ηχεία – μπάρες συνδέονται απευθείας στο πίσω μέρος του laptop σας μέσω USB 2.0. Αντικαθιστούν αποτελεσματικά τον ενσωματωμένο ήχο με έναν υψηλής πιστότητας κωδικοποιητή/αποκωδικοποιητή για μεγαλύτερη ηχητική απόλαυση. Τα ASUS uBoom Q οφείλουν επίσης την ισχύ τους στην τροφοδοσία τους από την ίδια θύρα USB 2.0, γεγονός που εξαλείφει την ανάγκη για προσαρμογέα (adapter) και διάφορα καλώδια, ενισχύοντας περαιτέρω τις κινητές ακουστικές δυνατότητες ψυχαγωγίας.

Αποτελεσματική διάχυση θερμότητας

Κυλινδρικά στο σχεδιασμό, τα ASUS uBoom λειτουργούν και ως στασίδι για τον φορητό υπολογιστή οδηγώντας σε μεγαλύτερη ροή αέρα για πιο αποτελεσματική διάχυση της θερμότητας. Εξ΄ολοκλήρου κατασκευασμένα από αλουμίνιο εξαλείφουν τα ανεπιθύμητα υπερτόνια, παρέχοντας έτσι μια πλήρως ικανοποιητική ακουστική εμπειρία για βίντεο, ταινίες και παιχνίδια.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά: ASUS uBoom και uBoom Q

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.