XBLOG logo @2x

Asus G71: Το απόλυτο Gaming Laptop

Ένα από τα πιο δυνατά laptop που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά είναι σίγουρα το Asus G71. Με τεχνικά χαρακτηριστικά και ποιότητα κατασκευής που σίγουρα θα ζήλευαν αρκετοί φορητοί και σταθεροί υπολογιστές, έρχεται να καταπλήξει τους λάτρεις των παιχνιδιών και όσους θέλουν ένα πραγματικό θηρίο στην τσάντα τους.

Το Asus G71 έρχεται εφοδιασμένο με έναν πανίσχυρο τετραπύρηνο επεξεργαστή της Intel (QX 9300, 2.53 GHz, 1066 MHz FSB, 12 MB L2 Cache), ικανό να ανταποκριθεί στις ανάγκες και του πιο απαιτητικού χρήστη. Εκτός από τον πανίσχυρο επεξεργαστή, τα 4 GB RAM σίγουρα δεν πρόκειται να σας “κρεμάσουν” ποτέ, όσες εφαρμογές και αν θελήσετε να τρέξετε συγχρόνως.

Πιστεύω επίσης ότι δεν θα βρεθείτε ποτέ στη δυσάρεστη θέση να χρειαστεί να αλλάξετε σκληρό δίσκο, μιας και το θηρίο της Asus ενσωματώνει δύο δίσκους των 500 GB ο καθένας (1 TB συνολικά), χωρητικότητα που κρίνεται υπεραρκετή για έναν φορητό υπολογιστή.

Μιας και το G71 είναι ένας φορητός υπολογιστής κυρίως για gamers, ας ασχοληθούμε λίγο καλύτερα με τις δυνατότητες απεικόνισης, καθώς και τις multimedia δυνατότητες που διαθέτει.

Το Asus G71, ένα notebook αποκλειστικά για παιχνίδια, επιδεικνύει ένα εντυπωσιακό σύνολο εξαρτημάτων υψηλών επιδόσεων, όπως η 17″ οθόνη υψηλής φωτεινότητας Crystal Shine, με χρόνο απόκρισης 8 ms, και η κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 9700M GT GDDR3 512 MB.

Επίσης, ενσωματώνει διάφορα χαρακτηριστικά ψυχαγωγίας που υπόσχονται στους χρήστες μία ανεπανάληπτη εμπειρία παιχνιδιού.

Τα ηχεία Altec Lansing, εξοπλισμένα με ένα υπογούφερ, παρέχουν εκπληκτική αναπαραγωγή ήχου, που ενισχύεται ακόμη περισσότερο με το Dolby Home Theater. Μία webcam 2.0 megapixels δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να επικοινωνούν οπτικά μέσω Skype ή MSN, ενώ ένα αποκλειστικής διάταξης πληκτρολόγιο παιχνιδιών τους παρέχει πλήκτρα σε στρατηγικές θέσεις σε ένα κανονικού μεγέθους πληκτρολόγιο.

Αν και η τιμή του είναι αρκετά υψηλή, λίγο πιο κάτω από τα 3.000 ευρώ, σίγουρα έχει να προσφέρει κάτι διαφορετικό στον τομέα των φορητών υπολογιστών.

Βρήκαμε το Asus G71 στο Alfa4.gr στην τιμή των 2.979 ευρώ, οπότε αν ψάχνετε για το επόμενο Gaming Laptop σας, χτυπήστε το!

Gaming Laptop Asus G71

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.