XBLOG logo @2x

ASUS EAH5000: Νέες Πρωτοποριακές Κάρτες Γραφικών

Η ASUS παρουσιάζει τη νέα σειρά ASUS EAH5000, η οποία αποτελείται από τρεις κάρτες γραφικών που ανταποκρίνονται σε ένα ευρύ φάσμα αναγκών, συμπεριλαμβανομένου του ακραίου overclocking, των γρήγορων παιχνιδιών και της καθημερινής χρήσης του υπολογιστή. Εφοδιασμένες με την αποκλειστική τεχνολογία Voltage Tweak της ASUS, οι κάρτες γραφικών ASUS EAH5970/G/2DIS/2GD5 και EAH5770/2DI/1GD5 επιτρέπουν στους χρήστες να ενισχύσουν τις τάσεις της GPU μέσω της εφαρμογής SmartDoctor και να απολαύσουν έως και 31% βελτιωμένες επιδόσεις.

Οι ASUS EAH5770/2DI/1GD5 και EAH5750 FORMULA/2DI/1GD5 διαθέτουν ιδιαιτέρως αποτελεσματικές λύσεις ψύξης, με έως και 13% καλύτερη απαγωγή θερμότητας, ενώ περιλαμβάνουν ακόμη και το αποκλειστικό Xtreme Design της ASUS -ένα αποτελεσματικό «πάντρεμα» επιλογών hardware, λογισμικού και υλικών- που χαρίζει την απόδοση, την αξιοπιστία και την ασφάλεια που χρειάζονται οι “Do It Yourself” χρήστες για να απολαμβάνουν σταθερή και ομαλή καθημερινή λειτουργία του υπολογιστή τους.

ASUS EAH5970: Η ταχύτερη κάρτα γραφικών με τεχνολογία Voltage Tweak

Εφοδιασμένη με την αποκλειστική τεχνολογία Voltage Tweak της ASUS, η ASUS EAH5970/G/2DIS/2GD5 επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν τις τάσεις της GPU από το 1.05V στο 1.35V, εκτινάσσοντας την απόδοση της GPU από τα 725MHz στα 950MHz και προσαρμόζοντας το memory clock από τα 4000MHz στα 5012MHz. Τα αθροιστικά οφέλη αυτών των ρυθμίσεων ανεβάζουν τη βαθμολογία της ASUS EAH5970 στο τεστ 3DMark Vantage Extreme preset από 11,506 σε 14,039 – μία εκπληκτική δηλαδή βελτίωση της τάξης του 31% στην ταχύτητα του ρολογιού της GPU, σε σχέση με άλλες πρότυπες πλάκες σχεδιασμού. Οι gamers και οι overclockers θα επωφεληθούν επίσης από τη λειτουργία ASUS SmartDoctor, που τους επιτρέπει να ενισχύουν τις τάσεις και τις γενικότερες επιδόσεις με μόνο μερικά κλικ.

Χάρη στην υποστήριξη για DirectX 11 που διαθέτει η κάρτα γραφικών EAH5970 της ASUS, οι χρήστες θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν νέα επίπεδα οπτικού ρεαλισμού όσο παίζουν παιχνίδια και βλέπουν videos στο PC. Καινοτομίες, όπως το HDR Texture Compression, το DirectCompute και το Tessellation, είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να εκμεταλλεύονται όλα τα χαρακτηριστικά γραφικών εντός του νέου λειτουργικού συστήματος Windows 7. Επιπλέον, η ASUS EAH5970 διατίθεται σε ειδικό πακέτο που περιλαμβάνει ό,τι καλύτερο στους off-road αγώνες ταχύτητες – το Colin McRae: DiRT 2. Το Colin McRae: DiRT 2 είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα παιχνίδια αγώνων ταχύτητας της χρονιάς. Εκμεταλλεύεται πλήρως το DirectX 11, προσδίδοντας ρεαλισμό στο αγωνιστικό περιβάλλον. Η τεχνική επεξεργασία tessellation του hardware βελτιώνει την όψη του νερού και άλλων επιφανειών, καθώς και την απεικόνιση του κοινού. Μέσω της αξιοποίησης της EGO Engine, το DiRT 2 πραγματικά φωτίζει τον κόσμο του εικονικού ράλι, αποτελώντας το καλύτερο off-road ράλι παιχνίδι στο PC, με την αδρεναλίνη να φτάνει στα ύψη!

ASUS EAH5750 FORMULA και EAH5770: Αποτελεσματικές λύσεις ψύξης για έως και 13% καλύτερη απαγωγή της θερμότητας

ASUS EAH5750 FORMULAΗ θερμότητα αποτελεί την «πληγή» των καρτών γραφικών, γι΄αυτό και η νέα ASUS EAH5750 FORMULA και η EAH5770 είναι ειδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν εξαιρετικά αποτελεσματική ψύξη, χωρίς ωστόσο να θυσιάζεται η απόδοση. Ο σχεδιασμός της ASUS EAH5750 FORMULA ενσωματώνει τις αεροδυναμικές ιδιότητες ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου της Formula 1, αυξάνοντας τη ροή του αέρα κατά 7% και απομακρύνοντας παράλληλα τη θερμότητα από την GPU και άλλα κρίσιμα εξαρτήματα. Μία ψύκτρα, εξοπλισμένη με την αποκλειστική Micro Surface Treatment της ASUS, βελτιώνει την απαγωγή της θερμότητας έως και 14%, ενώ ο ανεμιστήρας με το μοναδικό σχεδιασμό για προστασία από τη σκόνη προσφέρει ψύξη για έως και 10,000 ώρες περισσότερο από τους συμβατικούς ανεμιστήρες. Το αποτέλεσμα είναι μία βελτίωση στην απαγωγή της θερμότητας κατά 13% σε σύγκριση με άλλες πρότυπες πλάκες σχεδιασμού.

Πέρα από τις καινοτόμες λύσεις ψύξης που απαντώνται στην ASUS EAH5750 FORMULA, η ASUS EAH5770/2DI/1GD5 διαθέτει κι ένα ειδικά σχεδιασμένο fansink που περιλαμβάνει μία ψύκτρα σε σχήμα διαπασών, που ουσιαστικά αυξάνει την περιοχή απαγωγής της θερμότητας κατά 22%. Η ψύκτρα περιλαμβάνει μία ράβδο χαλκού βάρους 93,5 γραμμαρίων, η οποία μπορεί να απορροφά και να διασκορπίζει τη μεγάλη θερμότητα που δημιουργείται από τις κάρτες γραφικών και μέσα σε πολύ λίγο χρόνο. Εκτός από αυτή την άνευ προηγουμένου δυνατότητα ψύξης, το fansink είναι επίσης και κατά 15dB πιο ήσυχο από τα συμβατικά fansink, ικανοποιώντας τους χρήστες που αναζητούν μέγιστη ψύξη χωρίς τον υπερβολικό θόρυβο της περιστροφής του ανεμιστήρα.

Σχεδιασμένες για να προσφέρουν άρτιο κι εύκολο Overclocking

Οι κάρτες γραφικών ASUS EAH5750 FORMULA και EAH5770/2DI/1GD5 διαθέτουν το Xtreme Design, το οποίο περιλαμβάνει τις εφαρμογές GamerOSD και SmartDoctor για overclocking σε πραγματικό χρόνο. Οι κάρτες αυτές είναι επίσης προστατευμένες ενάντια σε ηλεκτρομαγνητική παρεμβολή και υπερένταση, χάρη στην EMI Shield και τη Fuse Protection αντιστοίχως. Είναι ακόμη οι πρώτες στον κόσμο που περιλαμβάνουν έναν GPU Guard, που προσφέρει διπλάσια προστασία ενάντια στις διακοπές, καθιερώνοντας μία πιο δυνατή σύνδεση μεταξύ της κάρτας γραφικών και το PCB.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.