XBLOG logo @2x

Fujitsu AMILO Pi 3560 και 3660, επίσημα στην Ελλάδα

Και στην Ελλάδα κυκλοφορούν πλέον επίσημα οι νέοι φορητοί της Fujitsu, AMILO Pi 3560 και 3660, με στόχο να προσφέρουν νέες εμπειρίες στην προβολή ταινιών, επεξεργασία φωτογραφιών, παιχνίδια και social networking στην ευρεία οθόνη τους. Η κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GT 240M με 1 GB DDR3 dedicated video memory είναι ιδανική είτε για την εργασία, είτε για να απολαύσετε το αγαπημένο σας παιχνίδι ή ταινία σε High Definition ποιότητα.

Με τα μοντέλα που διαθέτουν Blu-ray disc drive, μπορείτε να έχετε μεγαλύτερη απόλαυση καθώς μπορείτε να συνδέσετε το φορητό σας σε μια μεγάλη οθόνη Plasma μέσω HDMI, με το οποίο συνδέεστε άμεσα με άλλες συσκευές ψυχαγωγίας.

Η BrilliantView ευρεία 16:9 οθόνη τους, σε συνδυασμό με την κάρτα γραφικών, δίνει νέα εμπειρία στην προβολή ταινιών DVD, ενώ το πλάτος της επιτρέπει την ταυτόχρονη προβολή πολλών εφαρμογών, toolbars και παράθυρα άμεσης επικοινωνίας. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει κάμερα 1.3 megapixel αλλά και μικρόφωνο για τις τηλεδιασκέψεις σας ή τα τηλεφωνήματά σας μέσω VoIP.

Σημαντικό είναι επίσης το ότι το πληκτρολόγιο είναι spill-proof και στην περίπτωση ατυχήματος, ενεργοποιείται, με αντίστοιχη προειδοποίηση, ο τερματισμός λειτουργίας με αυτόματη αποθήκευση των δεδομένων.

Τα μοντέλα AMILO Pi με 16:9 High Definition οθόνες και με κάρτες γραφικών υψηλών επιδόσεων, προσφέρονται στην αγορά σε δύο διαστάσεις:

  • το AMILO Pi 3660 έχει οθόνη μεγέθους 18,4 ιντσών HD, ενώ
  • στο AMILO Pi 3560 υπάρχει επιλογή της οθόνης 15,6 ή 16 ιντσών.

Οι τιμές τους “παίζουν” από 799 έως 1.499 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξετε.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.