XBLOG logo @2x

Asus Chromebook Flip C302: Ένα premium Chromebook των $500

Asus Chromebook Flip C302

Η Asus ανακοίνωσε στην CES 2017 το νέο της laptop με Chrome OS το οποίο αποκαλεί Asus Chromebook Flip C302. Προορίζεται για όσους θέλουν ένα στιλάτο laptop που ενσωματώνει τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας, και όχι για όσους θέλουν την πιο value-for-money πρόταση.

Συγκεκριμένα το Asus Chromebook Flip C302 έρχεται με δύο θύρες USB Type-C αντί για USB 3.0 και οθόνη που γυρίζει 360 μοίρες για να μετατρέπεται σε tablet. Το σώμα του είναι λεπτό και μεταλλικό, και το Chrome OS υπόσχεται μηδέν ιούς και γρήγορες επιδόσεις (σύντομα θα αναβαθμιστεί για να αποκτήσει το Google Play Store).

Όσο για το hardware του, η Asus προτίμησε μια 12,5-ιντσών full HD οθόνη, 6ης γενιάς Intel Core m3 επεξεργαστή, 128 GB χωρητικότητα, 4 GB μνήμη RAM (αναβαθμίσιμο έως 8 GB), jack για ακουστικά 3.5mm και microSD card reader. Η μπαταρία του υπόσχεται έως 10 ώρες αυτονομία.

Το Asus Chromebook Flip C302 θα βγει στην αγορά των Η.Π.Α. από σήμερα με κόστος $499. Είναι πιο ακριβό από κάθε άλλο Chromebook ή Windows laptop, όμως αν θέλετε ένα στιλάτο laptop που δεν θα κολλάει ποτέ και δεν θα μείνει πίσω με το πέρασμα του χρόνου αξίζει να το κοιτάξετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Asus VivoPC X: Το μικρότερο desktop PC για VR gaming

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.