XBLOG logo @2x

Asus VivoPC X: Το μικρότερο desktop PC για VR gaming

Η Asus παρουσίασε στην CES 2017 το Asus VivoPC X για όλους εσάς που θέλετε ένα PC για VR gaming, όμως δεν θέλετε να ξοδέψετε πάνω από €1,000 ή θέλετε κάτι μικρό.

Το Asus VivoPC X δεν είναι μεγαλύτερο από τις τωρινές παιχνιδοκονσόλες στην αγορά, όμως περιλαμβάνει τον τελευταίο επξεργαστή Core i5 της Intel (Kaby Lake), την κάρτα γραφικών Nvidia GTX 1060, 8 GB μνήμη RAM και 512 GB SSD δίσκο. Μάλιστα χάρη στο συμπαγές του σώμα μπορείτε να αντικαταστήσετε το PlayStation/Xbox με αυτό.

Όλη η δύναμη του Asus VivoPC X κρύβεται μέσα σε ένα συμπαγές σασί που ζυγίζει λιγότερο από 2 κιλά. Η κάρτα γραφικών GTX 1060 δεν είναι τόσο δυνατή όσο η GTX 1070 ή η 1080 της Nvidia, όμως υποστηρίζει την εικονική πραγματικότητα και σίγουρα υποστηρίζει τα περισσότερα παιχνίδια.


Τέλος, η Asus έχει συμπεριλάβει τέσσερις θύρες USB 3.1 και δύο USB 2.0 για τα περιφερειακά και τα τηλεχειριστήρια εικονικής πραγματικότητας. Υπάρχουν ακόμη δύο θύρες HDMI και μία DisplayPort με υποστήριξη Nvidia G-Sync. Η μόνη ανησυχία σε αυτά τα PC είναι η υπερθέρμανση, όμως η Asus έχει τοποθετήσει πλάγιους ανεμιστήρες για την κυκλοφορία του αέρα και ειδικό σωλήνα θερμότητας για να απομακρύνει την θερμότητα από τον επεξεργαστή της Intel.

Το Asus VivoPC X θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο με τιμή $799.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.