XBLOG logo @2x

Αποκαλύφθηκαν φωτογραφίες της τηλεόρασης “Apple OLED TV”

Οι φήμες για μια τηλεόραση από την Apple αναζωπυρώνονται, αφού κάποιοι Κινέζοι διέρρευσαν σήμερα τις πρώτες υποτιθέμενες φωτογραφίες της. Οι εικόνες που ακολουθούν διέρρευσαν στο Κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo και αργότερα διαδόθηκαν από τον “leaker” Benjamin Geskin στο Twitter.

Οι Κινέζοι ισχυρίζονται ότι σε αυτές τις «κατασκοπευτικές φωτογραφίες» βλέπουμε την OLED τηλεόραση της Apple η οποία έχει ~60 ίντσες διαγώνιο και μεταλλικό πλαίσιο. Στις πρώτες δύο φωτογραφίες βλέπουμε μία οθόνη ενός κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης που δείχνουν την τηλεόραση από μπροστά και από πίσω, μέσα σε ένα δωμάτιο με ηχομόνωση.

Η τρίτη εικόνα δείχνει από κοντά αυτό το δωμάτιο, ενώ η τέταρτη δείχνει την τηλεόραση σε ένα άλλο δωμάτιο, συνδεδεμένη μέσω πορτοκαλί καλωδίων σε ένα άγνωστο μηχάνημα για δοκιμές.

Παραμένει άγνωστο αν αυτή είναι όντως μια τηλεόραση από την Apple. Φήμες για ένα τέτοιο προϊόν από την Αμερικάνικη εταιρία ακούγαμε για χρόνια, και μάλιστα η Wall Street Journal έγραψε το 2014 ότι σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν μια τηλεόραση, όμως οι φήμες σώπασαν όταν ο Tim Cook ανέβηκε στη σκηνή το 2015 και αποκάλυψε το ανανεωμένο Apple TV 4ης γενιάς το οποίο έρχεται με tvOS (βασισμένο στο iOS), Siri και App Store.

Αν αυτό είναι γνήσιο προϊόν της Αpple αλλά δεν μιλάμε για τηλεόραση, τότε ίσως είναι ο διάδοχος του monitor Thunderbolt Display. Η Apple έχει καιρό να βγάλει ένα δικό της monitor για Mac και φημολογείται ξανά ότι θα βγάλει ένα νέο “pro” monitor για το επερχόμενο Mac Pro. Για το Mac Pro του 2013, η Αpple συνεργάστηκε με την LG και προωθούσε τα UltraFine monitors της για το συγκεκριμένο μοντέλο. Το πρόβλημα με τα UltraFine monitors είναι ότι δεν ταιριάζουν με την αισθητική της Αpple και, σε αντίθεση με το Thunderbolt Display, δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.