XBLOG logo @2x

Η επισκευή ενός iPhone X μπορεί να σας κοστίσει έως και $549

Οι προ-παραγγελίες για το iPhone X ξεκίνησαν σήμερα, Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, και μαζί με αυτές η Apple αποκάλυψε πόσα θα σας χρεώσει για την επισκευή του. Και όπως καταλαβαίνετε, η επισκευή ενός πανάκριβου κινητού… είναι ακριβή.

Ξεκινώντας με το κομμάτι που είναι πιο πιθανό να σπάσετε, η οθόνη για να αλλαχτεί θα σας κοστίσει $279. Το κόστος για αυτή την εργασία είναι πιο ακριβό από ποτέ, αφού για το iPhone 6 κάποτε χρέωναν παραπάνω από τα μισά λεφτά ($129), ενώ για την οθόνη του iPhone 8 “παίρνουν” $169.

Άμα αυτή η τιμή σας φαίνεται υψηλή, που να ακούσετε για τις υπόλοιπες εργασίες… Ο,τιδήποτε άλλο σπάσει, για παράδειγμα το πίσω μέρος ή το κεντρικό κουμπί, ή μπει νερό τότε θα πρέπει να πληρώσετε $549, δηλαδή παραπάνω από τα μισά λεφτά που δώσατε εξ’ αρχής για να το αγοράσετε.

Για τους παραπάνω λόγους ίσως πρέπει να αναλογιστείτε την αγορά του AppleCare+. Το AppleCare+ είναι ένα πρόγραμμα εκτεταμένης εγγύησης για τα προϊόντα της Apple με διάφορα προνόμια, όπως μειωμένες τιμές στο service. Η αγορά του AppleCare+ για το iPhone X κοστίζει $199 αλλά το κόστος για την αλλαγή της οθόνης πέφτει στα $29 και για οτιδήποτε άλλο στα $99.

Σημείωση: Όλες οι προαναφερόμενες τιμές αφορούν την αγορά των ΗΠΑ. Στην Ελλάδα αναμένεται να είναι υψηλότερες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.