Πάνω από 3,000 Έλληνες προ-παρήγγειλαν το iPhone X μέσα σε 3 ώρες

Η Apple ξεκίνησε σήμερα, Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, να δέχεται προ-παραγγελίες για το iPhone X από καταναλωτές σε 55 χώρες που θέλουν να το έχουν στα χέρια τους από τους πρώτους. Μέσα σε αυτές τις χώρες βρίσκεται φυσικά και η Ελλάδα.

Παρά το γεγονός ότι το iPhone X είναι το ακριβότερο smartphone της Apple μέχρι σήμερα, ο κόσμος αδιαφόρησε για τη τιμή του και προχώρησε στη προ-παραγγελία του κινητού. Σε ορισμένες αγορές το κινητό εξαντλήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά Apple Store η παράδοση έχει μεταφερθεί στις 5-6 εβδομάδες και για τις δύο εκδόσεις του κινητού.

Τι συμβαίνει όμως στην Ελλάδα; Σύμφωνα με πληροφορίες του Insomnia, η Apple θα διαθέσει έναν μικρό αριθμό τεμαχίων στη χώρα μας και από τις αρχές του επόμενου χρόνου θα φέρει περισσότερα. Το ίδιο forum αναφέρει ότι μέσα σε 3 ώρες, οι προ-παραγγελίες για το iPhone X στην Ελλάδα ξεπέρασαν τις 3,000. Οι 3,000 παραγγελίες μπορεί να μην ακούγονται αρκετές, αλλά ο αριθμός αυτός είναι «σημαντικά μεγαλύτερος» συγκριτικά με τα παλιότερα iPhone.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι το iPhone X είναι μάλλον το μόνο iPhone της Apple που έχει την ίδια τιμή σε όλη την Ευρώπη — €1,199 για τα 64 GB και €1,399 για τα 256 GB.

Το iPhone X θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 3 Νοεμβρίου και θα υπάρχει απόθεμα στα Apple Store για όσους προλάβουν.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.