XBLOG logo @2x

Πάνω από 3,000 Έλληνες προ-παρήγγειλαν το iPhone X μέσα σε 3 ώρες

Η Apple ξεκίνησε σήμερα, Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, να δέχεται προ-παραγγελίες για το iPhone X από καταναλωτές σε 55 χώρες που θέλουν να το έχουν στα χέρια τους από τους πρώτους. Μέσα σε αυτές τις χώρες βρίσκεται φυσικά και η Ελλάδα.

Παρά το γεγονός ότι το iPhone X είναι το ακριβότερο smartphone της Apple μέχρι σήμερα, ο κόσμος αδιαφόρησε για τη τιμή του και προχώρησε στη προ-παραγγελία του κινητού. Σε ορισμένες αγορές το κινητό εξαντλήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά Apple Store η παράδοση έχει μεταφερθεί στις 5-6 εβδομάδες και για τις δύο εκδόσεις του κινητού.

Τι συμβαίνει όμως στην Ελλάδα; Σύμφωνα με πληροφορίες του Insomnia, η Apple θα διαθέσει έναν μικρό αριθμό τεμαχίων στη χώρα μας και από τις αρχές του επόμενου χρόνου θα φέρει περισσότερα. Το ίδιο forum αναφέρει ότι μέσα σε 3 ώρες, οι προ-παραγγελίες για το iPhone X στην Ελλάδα ξεπέρασαν τις 3,000. Οι 3,000 παραγγελίες μπορεί να μην ακούγονται αρκετές, αλλά ο αριθμός αυτός είναι «σημαντικά μεγαλύτερος» συγκριτικά με τα παλιότερα iPhone.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι το iPhone X είναι μάλλον το μόνο iPhone της Apple που έχει την ίδια τιμή σε όλη την Ευρώπη — €1,199 για τα 64 GB και €1,399 για τα 256 GB.

Το iPhone X θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 3 Νοεμβρίου και θα υπάρχει απόθεμα στα Apple Store για όσους προλάβουν.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.