XBLOG logo @2x

Το iPhone X έχει 3GB μνήμη RAM και 2,716mAh μπαταρία

Η Apple είναι η μόνη εταιρία τεχνολογίας που όχι μόνο δεν δίνει βάρος στα τεχνικά χαρακτηριστικά των smartphones της, αλλά ούτε αναφέρει τι ακριβώς διαθέτουν στις εκδηλώσεις που διοργανώνει. Για αυτό μέχρι σήμερα έχει παραμείνει μυστήριο πόση μνήμη RAM και πόσο μεγάλη μπαταρία έχει το επετειακό iPhone X.

Η Tenaa, η αρχή τηλεπικοινωνιών της Κίνας, ήταν αυτή που έλυσε το μυστήριο. Όπως αποκαλύπτουν οι Κινέζοι, το iPhone X ενσωματώνει 3GB μνήμη RAM και μπαταρία χωρητικότητας 2,716 mAh.

Τα 3 GB μνήμης RAM δεν ακούγονται πολύ εντυπωσιακά φέτος, ειδικά αν συγκρίνουμε το κινητό με τους ανταγωνιστές του που έρχονται με 4 ή και 6 GB μνήμης, όμως 3 GB έχει και το iPhone 8 Plus που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες και έχει λάβει θετικές κριτικές.

Ενδιαφέρον έχει η μπαταρία. Με χωρητικότητα 2,716 mAh είναι μεγαλύτερη από του iPhone 8 Plus, το οποίο έρχεται με 2,691 mAh μπαταρία, παρά το γεγονός ότι το iPhone X έχει μικρότερο σώμα. Αν και δεν είναι η μεγαλύτερη μπαταρία που έχει τοποθετήσει ποτέ η Apple σε κινητό (αυτός ο τίτλος ανήκει στο iPhone 7 Plus με τη 2,900mAh μπαταρία του), όμως σύμφωνα με την Αμερικάνικη κατασκευάστρια “διαρκεί έως και 2 ώρες παραπάνω από το iPhone 7.”

Το iPhone X θα κυκλοφορήσει στις πρώτες χώρες στις 3 Νοεμβρίου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.