XBLOG logo @2x

Η Apple αποκάλυψε μια θήκη για το iPhone X αξίας €100

Το iPhone X ανακοινώθηκε πριν από δύο μέρες και αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα ομορφότερα smartphones που έχει λανσάρει η Apple. Από μπροστά και από πίσω έχει «το ισχυρότερο γυαλί» σε smartphone, και στα πλάγια υπάρχει ανοξείδωτος χάλυβας.

Παρότι η Apple καυχιέται πολύ για την ανθεκτικότητα του γυαλιού που έχει χρησιμοποιήσει, πολλοί θα θέλουν να προστατεύσουν το κινητό που μόλις πλήρωσαν €1,100, και για αυτό η Αμερικάνικη κατασκευάστρια ανακοίνωσε τη νέα θήκη «Leather Folio» αποκλειστικά για το iPhone X.

Το Leather Folio είναι από αυτές τις θήκες που “κλείνουν” και προστατεύουν την οθόνη του κινητού χάρη σε ένα κάλυμμα στο μπροστινό μέρος που λειτουργεί και σαν πορτοφόλι. Αυτού του τύπου οι θήκες ήταν διαδεδομένες στον κόσμο του Android τα τελευταία χρόνια, όμως πλέον ο κόσμος δεν τις χρησιμοποιεί επειδή ανακάλυψε ότι είναι… ενοχλητικές.

Η Apple αναφέρει ότι το Leather Folio είναι κατασκευασμένο από Ευρωπαϊκό δέρμα, μπορεί να ανοίξει αυτόματα την οθόνη κάθε φορά που ο χρήστης ανοίγει το “καπάκι” (όπως στα Smart Cover για τα iPad) και μπορεί να παραμείνει στο κινητό ακόμα και όταν αυτό φορτίζει ασύρματα.

Η θήκη θα βγει στην αγορά από τον Νοέμβριο σε τέσσερα χρώματα, με κόστος $99.00.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.