XBLOG logo @2x

Σκίτσα και βίντεο δείχνουν το iPhone SE 2 με Face ID και notch

Το iPhone SE είναι ένα μυστήριο κινητό. Βγήκε από το πουθενά το 2016 και δεν άργησε να γίνει το κινητό με τη μεγαλύτερη ικανοποίηση πελατών. Κάποιοι πιστεύουν ότι του χρόνου θα βγει ο διάδοχός του, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι δεν θα συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο. Τώρα έχουμε ένα νέο μυστήριο σχετικά με αυτό το κινητό.

Στο παρακάτω βίντεο υποτίθεται ότι βλέπουμε τον διάδοχο του iPhone SE. Στο βίντεο γίνεται επίδειξη του Face ID και είναι ξεκάθαρο ότι έχει design παρόμοιο με του iPhone X. Ακόμη και το λογισμικό είναι ίδιο με του «X.»

Στην αρχή όλοι πίστευαν ότι το βίντεο είτε είναι ψεύτικο είτε δείχνει έναν καλοσχεδιασμένο κλώνο του iPhone X. Παρόλα αυτά, μόλις το βίντεο διαδόθηκε, ένας συντάκτης του αξιόπιστου blog BGR δημοσίευσε κάποια σκίτσα που έλαβε πριν από λίγες μέρες (πριν διαρρεύσει το βίντεο) από μια πηγή που του έχει δώσει σωστές πληροφορίες στο παρελθόν. Τα σκίτσα μπορείτε να τα δείτε στη συνέχεια και επιβεβαιώνουν το design του κινητού που είδαμε στο βίντεο.

Όπως γράφει και ο συντάκτης του BGR, αυτό δεν σημαίνει ότι το βίντεο είναι αληθινό. Μπορεί το βίντεο να είναι ψεύτικο και τα σκίτσα να είναι σύμπτωση. Αλλά αν είναι αληθινό, τότε το iPhone SE μπορεί να είναι το μεσαίας κατηγορίας κινητό που λέγεται ότι θα λανσάρει φέτος η Apple μαζί με τον διάδοχο του iPhone X και το iPhone X Plus.

Δεδομένου ότι η Apple δεν σχολιάζει στις φήμες και δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το iPhone SE, θα πρέπει να κρίνετε εσείς αν αυτά που είδαμε είναι αληθινά.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.