XBLOG logo @2x

WSJ: Το iPhone 8 θα διαθέτει θύρα USB-C, και όχι Lightning

Μια φήμη που αν επαληθευτεί θα είναι από τις πιο μεγάλες αλλαγές που θα δούμε στο iPhone 8, δημοσίευσε η The Wall Street Journal. Σύμφωνα με αυτή, η Apple θα κυκλοφορήσει το νέο iPhone με θύρα USB-C και όχι με Lightning connector όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Χάρη σε αυτή τη θύρα οι χρήστες του κινητού θα έχουν πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ (τα οποία είναι πιο φθηνά από τα αντίστοιχα με Lightning), θα μπορούν να φορτίζουν όλες τις συσκευές τους με ένα καλώδιο (είτε είναι MacBook είτε Android) και δεν θα χρειάζεται να κουβαλάνε πολλά καλώδια μαζί τους αν μετακινούνται συχνά.

Το The Verge, από την άλλη, αναφέρει ότι το The Wall Street Journal μεταδίδει τις πληροφορίες λανθασμένα. Σύμφωνα με το blog, η Apple κατά πάσα πιθανότητα θα κυκλοφορήσει έναν αντάπτορα Lightning to USB-C αντίστοιχο με τον Lightning to Micro USB που έχει κυκλοφορήσει τώρα για την σύνδεση Micro USB καλωδίων στα iPhone και iPad.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η The Wall Street Journal επαληθεύει και αυτή ότι το iPhone 8 θα έχει κυρτή οθόνη και εικονικό home button, δύο φήμες που ακούμε συχνά.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.