XBLOG logo @2x

Ξεκίνησαν τα προβλήματα: Το iPhone 8 Plus έχει προβληματική μπαταρία;

Το iPhone 8 Plus έχει γίνει διαθέσιμο παγκοσμίως και ενώ οι όλοι κριτές συμφωνούν ότι είναι ένα καλό κινητό, οι χρήστες άρχισαν να ανακαλύπτουν τεχνικά προβλήματα. Οι πρώτοι χρήστες αναφέρουν ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με το ήχο κατά τη διάρκεια της κλήσης, κάτι που η Apple επιβεβαίωσε και υποσχέθηκε ότι θα διορθώσει με ενημέρωση λογισμικού, και τώρα δύο Ασιάτες μιλάνε για προβληματική μπαταρία.

Σύμφωνα με μια Ταϊβανέζα κάτοχο του iPhone 8 Plus, η οθόνη του κινητού ξεκόλλησε από τη “πλάτη“ του ενώ φόρτιζε. Για τη φόρτιση, σύμφωνα πάντα με την ίδια, χρησιμοποίησε τον φορτιστή και το USB καλώδιο που παρέχει η Apple στη συσκευασία του iPhone.

Apple iPhone 8 Plus split casing (2)

Και ενώ το παραπάνω περιστατικό έγινε ενώ το κινητό φόρτιζε, μία Γιαπωνέζα ισχυρίζεται ότι έλαβε το iPhone 8 Plus της σε αυτή τη κατάσταση — δηλαδή με την οθόνη ξεκολλημένη από το σώμα. Εκείνη είχε παραγγείλει το iPhone 8 Plus με 64 GB αποθηκευτικό χώρο, και έτσι όπως το έλαβε το έστειλε πίσω στην Apple για να το εξετάσουν.

Apple iPhone 8 Plus split casing (3)

Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί οι οθόνες ξεκολλάνε, ειδικά στο iPhone 8 που είναι ενσωματωμένες με βίδες και ειδική κόλλα για να μην περνάει το νερό μέσα στο σώμα του. Λογικά η μπαταρία υπερθερμαίνεται, φουσκώνει και σπρώχνει την οθόνη αλλά δεν υπάρχει ακόμα κάποια επιβεβαίωση.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό γίνεται σε ελάχιστα μοντέλα και δεν έχουμε νέο φιάσκο μετά το Galaxy Note7 της Samsung.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.