XBLOG logo @2x

Το iMac Pro θα έχει δεύτερο επεξεργαστή και αντικλεπτικό μηχανισμό;

Το iMac Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες και είναι με διαφορά το ισχυρότερο μηχάνημα που έχει κατασκευάσει η Apple. Για αυτό οι Αμερικάνοι θέλουν να είναι τέλειο.

Όπως φαίνεται από τις τελευταίες φήμες, η Apple ρίχνει πολλή δουλειά για να προσφέρει τον καλύτερο Mac υπολογιστή που έχει φτιάξει μέχρι σήμερα. Για να τα καταφέρει, η εταιρία φημολογείται ότι θα ενσωματώνει έναν δεύτερο επεξεργαστή μέσα του, και συγκεκριμένο το ισχυρό Apple A10 Fusion chip που βρίσκουμε στα iPhone 7. Το A10 Fusion chip, μάλιστα, θα έχει και τη δική του μνήμη RAM μεγέθους 512 MB. Χάρη σε αυτό το chip το iMac Pro θα υποστηρίζει την εντολή “Hey, Siri,” όπως τα iPhone, iPad και HomePod.

Επιπλέον, ο Pike από το Pike’s Universum ισχυρίζεται ότι το iMac Pro θα διαθέτει και υποστήριξη για δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Ο Pike βασίζεται σε κώδικα που βρήκε στο firmware του υπολογιστή και πιστεύει ότι αυτό θα χρησιμεύει για την εύρεση του iMac σε περίπτωση που κάποιος τον κλέψει. Ακόμη, αυτό το χαρακτηριστικό δεν θα μπορεί να απενεργοποιηθεί, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο. Αν δεν ισχύει αυτό, τότε το iMac Pro μπορεί να δέχεται SIM για να πραγματοποιεί κλήσεις ή πολύ απλά ο κώδικας που βρήκε δεν έχει κάποια σχέση με το iMac και θα αφαιρεθεί με update.

Η Apple θα κυκλοφορήσει το iMac Pro μέσα στον Δεκέμβριο με κόστος $4,999 για το βασικό μοντέλο. Διαβάστε περισσότερα. →

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.