XBLOG logo @2x

Η Apple προσφέρει πλέον 2TB στο iCloud για $9.99/μήνα

Η Apple δεν μας συνηθίζει να προσφέρει οικονομικότερα προϊόντα ή υπηρεσίες από τον ανταγωνισμό, όμως στην περίπτωση του iCloud δεν ισχύει αυτό. Και η τελευταία αλλαγή στα πλάνα της cloud υπηρεσίας το αποδεικνύει.

Η Apple αντικατέστησε το πλάνο με 1TB αποθηκευτικό χώρο στο iCloud με το πλάνο των 2TB. Αυτό σημαίνει ότι όσοι πλήρωναν $19.99 κάθε μήνα για να έχουν 2TB στο cloud τώρα θα πληρώνουν $9.99, ενώ όσοι ήδη πλήρωναν $9.99 για το 1TB θα τους διπλασιαστεί ο χώρος.

Το πλάνο του 1TB αποσύρθηκε και πλέον η Apple διαθέτει τρία πλάνα για το iClοud: $0.99 τον μήνα για 50GB, $2.99 για 200GB, και $9.99 για 2TB. Δυστυχώς ο δωρεάν αποθηκευτικός χώρος έμεινε στα 5GB για την ώρα.

Apple iCloud plans 2017
Τα πλάνα στο Apple iCloud όπως έχουν διαμορφωθεί.

Το iCloud έχει γίνει έξτρα ανταγωνιστικό αφού είναι φθηνότερο από τον ανταγωνισμό – στα $9.99/μήνα τα Google Drive και Dropbox προσφέρουν 1TB χώρο, ενώ το Microsoft OneDrive χρεώνει $6.99 για 1TB χώρο στο cloud και πρόσβαση στο Office 365. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Apple θα λανσάρει και το iCloud Family Sharing (από τα iOS 11 και macOS High Sierra) το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιραστούν τον χώρο τους με μέλη της οικογένειάς τους.


Η παραπάνω αλλαγή στα πλάνα έχει ήδη πραγματοποιηθεί.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.