XBLOG logo @2x

Αναλυτής: Το Apple Car θα κοστίζει $75,000

Οι φήμες για το Project Titan, δηλαδή το αυτοκίνητο Apple Car, το τελευταίο καιρό όλο και πληθαίνουν. Τώρα ο αναλυτής Gene Munster της επενδυτικής εταιρίας Piper Jaffray δημοσίευσε τις δικές του προβλέψεις για τα σχέδια της Apple σχετικά με το αυτοκίνητό της.

Να σημειώσουμε ότι ο Munster στο παρελθόν ενώ επέμενε ότι η εταιρία του Cupertino θα κυκλοφορήσει τηλεόραση μέσα στο 2015, τελικά αποδείχθηκε λάθος και το παραδέχτηκε. Οπότε δεν είναι αξιόπιστος.

Ο αναλυτής υποστηρίζει ότι η Apple θα ανακοινώσει το αμάξι της μέσα στο 2019 ή το 2020, όμως δεν θα το κυκλοφορήσει πριν το 2021 για να δημιουργήσει ντόρο. “Θα έχει ένα πλεονέκτημα ανακοινώνοντας το νωρίτερα (από τη κυκλοφορία)” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όσο για τη τιμή του, ο Munster σχολιάζει ότι θα κοστίζει περίπου $75,000. Αυτό σημαίνει ότι θα βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με το Tesla Model S. Βέβαια το αμάξι ακόμα αναπτύσσεται και ούτε η Apple δεν θα ξέρει αυτή τη στιγμή τη τελική τιμή του.

Τέλος, ο ίδιος λέει ότι θα υπάρχουν περισσότερες διαρροές όσο περνάει ο καιρός. “Πιστεύω ότι θα υπάρχει σταθερή ροή ειδήσεων. Δύσκολα το κρύβεις.”

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.