Αναλυτής: Το Apple Car θα κοστίζει $75,000

Οι φήμες για το Project Titan, δηλαδή το αυτοκίνητο Apple Car, το τελευταίο καιρό όλο και πληθαίνουν. Τώρα ο αναλυτής Gene Munster της επενδυτικής εταιρίας Piper Jaffray δημοσίευσε τις δικές του προβλέψεις για τα σχέδια της Apple σχετικά με το αυτοκίνητό της.

Να σημειώσουμε ότι ο Munster στο παρελθόν ενώ επέμενε ότι η εταιρία του Cupertino θα κυκλοφορήσει τηλεόραση μέσα στο 2015, τελικά αποδείχθηκε λάθος και το παραδέχτηκε. Οπότε δεν είναι αξιόπιστος.

Ο αναλυτής υποστηρίζει ότι η Apple θα ανακοινώσει το αμάξι της μέσα στο 2019 ή το 2020, όμως δεν θα το κυκλοφορήσει πριν το 2021 για να δημιουργήσει ντόρο. “Θα έχει ένα πλεονέκτημα ανακοινώνοντας το νωρίτερα (από τη κυκλοφορία)” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όσο για τη τιμή του, ο Munster σχολιάζει ότι θα κοστίζει περίπου $75,000. Αυτό σημαίνει ότι θα βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με το Tesla Model S. Βέβαια το αμάξι ακόμα αναπτύσσεται και ούτε η Apple δεν θα ξέρει αυτή τη στιγμή τη τελική τιμή του.

Τέλος, ο ίδιος λέει ότι θα υπάρχουν περισσότερες διαρροές όσο περνάει ο καιρός. “Πιστεύω ότι θα υπάρχει σταθερή ροή ειδήσεων. Δύσκολα το κρύβεις.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.