XBLOG logo @2x

Τα AirPods ενός χρήστη ανατινάχτηκαν, η Apple εξετάζει το συμβάν

Τα ασύρματα ακουστικά είναι το μέλλον στα κινητά, τουλάχιστον για τους χρήστες των iPhone, και η Apple είναι άκρως ικανοποιημένη με αυτό επειδή πουλάει τα AirPods για €199 και δεν μπορεί να καλύψει τη ζήτηση. Τα ασύρματα ακουστικά, όμως, δουλεύουν με μπαταρίες, και όπως γνωρίζουμε πολύ καλά από ένα συγκεκριμένο κινητό, αυτές μπορεί να ανατιναχτούν.

Τα AirPods έχουν χαρακτηριστεί από πολλούς «το καλύτερο προϊόν της Apple των τελευταίων χρόνων,» όμως σήμερα η φήμη τους “τσαλακώνεται”. Σύμφωνα με μια αναφορά του WFLA (κανάλι στις ΗΠΑ), τα ακουστικά ενός άντρα από τη Φλόριντα πήραν φωτιά και ύστερα ανατινάχτηκαν.

Exploded Apple AirPods
Το κατεστραμμένο ακουστικό.

Συγκεκριμένα, ο Jason Colon ήταν στο γυμναστήριο και γυμναζόταν, όταν το δεξί AirPod άρχισε να βγάζει καπνό. Αμέσως το έβγαλε και πήγε να λάβει βοήθεια, και όταν επέστρεψε είδε το AirPod κατεστραμμένο. Ο Colon δήλωσε:

«Ήταν ήδη έτσι. Ήταν ήδη ανοιχτό. Δεν το είδα να συμβαίνει, αλλά ήταν ήδη καμένο! Μπορείτε να δείτε τη ζημιά από τη φλόγα. Δεν ξέρω τι θα συνέβαινε στο αυτί μου, αλλά είμαι σίγουρος ότι εφόσον κάθεται εκεί, ο λοβός του αυτιού μου θα μπορούσε να καεί.»

Εκπρόσωπος της Apple αναφέρει ότι η εταιρία ερευνά το θέμα και θα επικοινωνήσει με τον Colon.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.