XBLOG logo @2x

Η Apple διοργανώνει νέα εκδήλωση στις 21 Μαρτίου

Η Apple έστειλε προσκλήσεις σε δημοσιογράφους, bloggers και συνεργάτες της για μια νέα εκδήλωση που θα διοργανώσει σε δέκα μέρες από τώρα, στις 21 Μαρτίου. Στην εικόνα της πρόσκλησης γράφει ‘Let us loop you in’ χωρίς να μας πληροφορεί για το τι θα δούμε.

Σύμφωνα με τις φήμες θα δούμε δύο νέες συσκευές εκείνη τη μέρα. Η μία είναι το iPhone SE, η ‘special edition’ του iPhone 5 με σημερινό hardware και δυνατότητες. Οι φήμες ισχυρίζονται ότι θα ενσωματώνει 4-ιντσών οθόνη, ίδιο επεξεργαστή με το iPhone 6s, 8-megapixels κάμερα, 1.2-megapixels εμπρόσθια κάμερα, NFC για Apple Pay και τον αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος TouchID στο κεντρικό κουμπί.

Η δεύτερη συσκευή θα είναι iPad. Φέτος η Apple δεν θα ανακοινώσει κάποιο iPad Air, αλλά ένα iPad Pro mini με οθόνη 9,7-ιντσών. Θα υποστηρίζει τη γραφίδα Apple Pen και θα διαθέτει το προηγμένο σύστημα τεσσάρων ηχείων που είδαμε για πρώτη φορά στο Pro.

Τέλος, η εταιρία εκείνη τη μέρα αναμένεται να ανακοινώσει και μια ενημέρωση λογισμικού για το ρολόι Watch. Όπως και τα προηγούμενα events της εταιρίας, και αυτό λογικά θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του ιστότοπού της.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.