XBLOG logo @2x

Αποβολή στον μαθητή που μούντζωσε τους επισήμους στην παρέλαση της Λάρισας

Όλοι θα θυμάστε το περιστατικό στην μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Λάρισα, όπου ένας μαθητής την ώρα που περνούσε μπροστά από τους επισήμους, σήκωσε το χέρι του και τους μούντζωσε!

Η φωτογραφία αυτή έκτοτε έκανε το γύρο του διαδικτύου, αφού “μοιράστηκε” χιλιάδες φορές μέσω Facebook και Twitter, ενώ “έπαιξε” στα περισσότερα blogs, news sites, εφημερίδες, δελτία ειδήσεων κλπ!

Άλλοι σχολίαζαν θετικά την κίνηση του μαθητή να μουντζώσει τους επισήμους, ενώ άλλοι έκριναν αρνητικά την χειρονομία αυτή, όμως το θέμα αυτού του post δεν είναι αυτό.

Ο μαθητής, δύο μήνες σχεδόν μετά την μούντζα κατά τη διάρκεια της παρέλασης, τιμωρήθηκε τελικά με αποβολή από το σχολείο του, όπως αποκάλυψε με δημοσίευμά της η εφημερίδα “Ελευθερία” της Λάρισας.

Συγκεκριμένα, οι καθηγητές-μέλη του συλλόγου διδασκόντων στο 3ο νυχτερινό – ΕΠΑΛ Λάρισας συνεδρίασαν την Παρασκευή που μας πέρασε και αποφάσισαν την επιβολή ποινής μίας ημέρας αποβολής για τον συγκεκριμένο μαθητή που μούντζωσε τους επισήμους!

Στην συνεδρίαση πήρε μέρος και εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ, που εξαρχής είχε προσπαθήσει να δικαιολογήσει την ενέργεια του μαθητή, ο οποίος είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας και εργάζεται παράλληλα και ως οικοδόμος προκειμένου να ενισχύσει οικονομικά την οικογένειά του και να μπορέσει να ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του.

Ο σύλλος διδασκόντων είχε την δυνατότητα να επιβάλλει μέχρι και αποβολή 5 ημερών στον μαθητή.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.