XBLOG logo @2x

Αποκαλύφθηκε το νέο χρώμα του Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22 Bora Purple
Έρχεται η νέα έκδοση του Samsung Galaxy S22 στην απόχρωση Bora Purple

Η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία ναυαρχίδας Galaxy S22 στην απόχρωση Bore Purple. Η νέα αυτή απόχρωση είναι στην ουσία ένα παστέλ μωβ που θα κερδίσει τις εντυπώσεις πολλών γυναικών (και όχι μόνο).

Σύμφωνα με την εταιρία, το μωβ εκφράζει όλα όσα πρεσβεύει το οικοσύστημα Samsung Galaxy. Το χρώμα συνδυάζει την ηρεμία του μπλε και τον ενθουσιασμό του κόκκινου, δημιουργώντας ένα διαφορετικό είδος ενέργειας που αποπνέει ζεστασιά και αισιοδοξία. Συμβολίζει την ενσωμάτωση και αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα.

Η Sonia Chang, Αντιπρόεδρος του Global Brand Marketing Group, MX Business στη Samsung Electronics δήλωσε:

«Με παστέλ και ουδέτερους τόνους, το Bora Purple εκφράζει την αισιοδοξία και την αίσθηση ηρεμίας. Θα ξεδιπλώσει τον κόσμο σας με τη δύναμη της επιλογής. Είτε είστε αστέρας της K-pop μουσικής είτε λάτρης του μωβ, το Samsung Galaxy S22 Bora Purple δημιουργήθηκε για εσάς. Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε την έκδοση Bora Purple, που θα κυκλοφορήσει αρχικά για το S22, αλλά αργότερα μέσα στο έτος και για άλλες συναρπαστικές νέες συσκευές Samsung Galaxy».

Το Samsung Galaxy S22 στην απόχρωση Bora Purple θα είναι διαθέσιμο σε Ελλάδα και Κύπρο από τις 10 Αυγούστου μέσα από το Samsung estore και το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας.

Η παράδοση των μωβ Galaxy

Samsung Galaxy S22 Bora Purple 2
Διάφορα προϊόντα της σειράς Galaxy σε ροζ και μωβ αποχρώσεις

Η Samsung λανσάρει μωβ εκδόσεις των δημοφιλέστερων προϊόντων για χρόνια πλέον και το χρώμα αυτό αποτελεί ένα χαρακτηριστικό στοιχείο του στυλ του οικοσυστήματος Samsung Galaxy. Μερικά από τα προηγούμενα “μωβ” μοντέλα είναι τα Orchid Grey Samsung Galaxy S8, Lilac Purple Galaxy S9, η σειρά Violet S22 και το Lavender Z Flip 3.

Η νέα απόχρωση Bora Purple έχει στόχο να επεκτείνει την κληρονομιά του μωβ. Το “Bora” είναι η κορεατική λέξη για το μωβ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.