XBLOG logo @2x

Huffington Post: Εξαγορά από την AOL για 315 εκατομμύρια δολάρια!

Πρόκειται ίσως για μία από τις μεγαλύτερες εξαγορές που έχουν γίνει ποτέ στο χώρο των online media! Η AOL προχώρησε σε συμφωνία για την εξαγορά του Huffington Post, μία εκ των ιδρυτών είναι η ελληνίδα Arianna Stasinopoulou – Huffington! Η συμφωνία έχει πάρει την έγκριση των διοικητικών συμβουλίων των δύο ομίλων, ωστόσο αναμένεται και η έγκριση από τις αμερικανικές αρχές.

Η Arianna Stasinopoulou – Huffington εκτός από συν-ιδρύτρια του Huffington Post έχει και τη θέση της αρχισυντάκτριας, θέση την οποία θα συνεχίσει να έχει και μετά την εξαγορά, ενώ θα αναλάβει και την προεδρία του Huffington Post Media Group.

Εκτός από το Huffington Post, στον όμιλο θα ανήκουν και άλλα πολύ γνωστά sites της AOL: Engadget, TechCrunch (εξαγοράστηκαν και αυτά από την AOL), Moviefone, MapQuest, Black Voices, PopEater, AOL Music, AOL Latino, AutoBlog, Patch, StyleList.

Τα παραπάνω sites προσελκύουν κάθε μήνα περισσότερους από 250 εκατομμύρια αναγνώστες, από τους οποίους οι αναγνώστες του Huffington Post ξεπερνούν τα 25 εκατομμύρια!

Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι νέα πράγματα θα παρουσιάσουν στο κοινό τους τα παραπάνω sites που πλέον βρίσκονται κάτω από την “ομπρέλα” της AOL.

Διαβάστε επίσης για το θέμα της εξαγοράς του Huffington Post:

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.