XBLOG logo @2x

Άννα Βίσση | Ατύχημα στην πρεμιέρα στο Κέντρο Αθηνών

Σοβαρό ατύχημα είχε χθες η Άννα Βίσση στην πρεμιέρα της στο Κέντρο Αθηνών, την ώρα που βρισκόταν πάνω στην πίστα.

Ένα λάθος κουμπί που πάτησε ένας εκ των συνεργατών της ήταν αρκετό για να ανοίξει η πίστα στα δύο και να προκαλέσει τον σοβαρό τραυματισμό της Άννας Βίσση.

Το περιστατικό έγινε στις 5 παρά τέταρτο τα ξημερώματα του Σαββάτου, την ώρα που το Κέντρο Αθηνών ήταν ασφυκτικά γεμάτο από τους θαυμαστές της Ελληνίδας σταρ.

Οι συνεργάτες της κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο με το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το xblog.gr επικοινώνησε με συνεργάτες της Άννας Βίσση, από τους οποίους μάθαμε ότι η ίδια είναι καλά στην υγεία της, δεν έχει σπάσει κάτι, ωστόσο για προληπτικούς λόγους το Κέντρο Αθηνών δεν θα ανοίξει σήμερα και θα λειτουργήσει κανονικά από την επόμενη Παρασκευή.

Όπως μάθαμε, η ίδια η Άννα εξέφρασε την επιθυμία της να δουλέψει κανονικά και απόψε το Κέντρο Αθηνών, ωστόσο οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να κρατήσουν το νυχτερινό κέντρο απόψε κλειστό.

Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται μάλιστα να σταλεί και δελτίο τύπου στα μέσα ενημέρωσης.

Update: Το Κέντρο Αθηνών έστειλε δελτίο τύπου με ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της Άννας Βίσση.

Το παραθέτουμε όπως το λάβαμε:

«Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που εκδηλώνεται για την κατάσταση της υγείας της αγαπημένης όλων, Άννας Βίσση, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ίδια είναι καλά. Όσο περνάνε οι ώρες είναι πολύ καλύτερα και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως σύντομα.

Παρ΄όλη την μεγάλη επιθυμία της Άννας Βίσση και του επαγγελματισμού που τη διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια, δεν θα πραγματοποιηθεί απόψε εμφάνισή της μετά από συστάσεις των ιατρών.

Αυτό που είναι προτεραιότητα για όλους είναι η κατάσταση της υγείας της Άννας Βίσση, η οποία θα είναι πάλι κοντά μας από 9/11/2012».

Δείτε το βίντεο με την πτώση της Άννας Βίσση!


H πτώση της Άννας Βίσση από cosmogr

[βίντεο από neolaia.gr]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.