XBLOG logo @2x

Αναβάθμιση στις τηλεπικοινωνίες και ενίσχυση κυβερνοασφάλειας από τον ΟΤΕ

Τον Όμιλο ΟΤΕ επέλεξε η Τράπεζα Χανίων για να ενισχύσει την αποτελεσματικότητά της και να θωρακίσει τη λειτουργία της, σύμφωνα με τις ανάγκες της νέας ψηφιακής εποχής. Το έργο αφορά στην αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών υποδομών των κεντρικών γραφείων και των καταστημάτων της τράπεζας, καθώς και στην ενίσχυση της κυβερνoασφάλειας για τα πληροφοριακά και δικτυακά της συστήματα.

Οι νέες υποδομές θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των εργαζομένων και των πελατών της Τράπεζας Χανίων, προσφέροντας μεγαλύτερες ταχύτητες διασύνδεσης, αποδοτικότερη λειτουργία και καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών. Επιπλέον, οι λύσεις Cyber Security της COSMOTE, θα ενισχύσουν τους μηχανισμούς προστασίας των συστημάτων και των εφαρμογών της τράπεζας.

Το έργο τριετούς διάρκειας, περιλαμβάνει αντικατάσταση του εξοπλισμού δικτύων, δεδομένων και φωνής, τόσο στα κεντρικά γραφεία, όσο και στα καταστήματα και τα ΑΤΜ’s της Τράπεζας, αναβάθμιση του τηλεφωνικού κέντρου, υλοποίηση ΙP τηλεφωνίας, δικτύωση μέσω Wi-Fi και τεχνική υποστήριξη. Αντίστοιχα, οι προηγμένες λύσεις Cyber Security της COSMOTE, θα καλύψουν τις ανάγκες της Τράπεζας, για αυξημένη ασφάλεια στα δίκτυα και τις υποδομές πληροφορικής (Servers, Data Center, σταθμοί εργασίας και cloud), ενώ θα ισχυροποιηθούν και τα επίπεδα ασφαλείας στην επικοινωνία της Τράπεζας με τους πελάτες της μέσω διαδικτύου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.