XBLOG logo @2x

Υπηρεσία Αναβάθμισης σε Windows 8 από την Info Quest

Tα πολυαναμενόμενα Windows 8 έφτασαν με πολλές καινοτομίες, νέες δυνατότητες και ένα ολοκαίνουργιο περιβάλλον εργασίας.

Η Info Quest Τechnologies, σχεδίασε και προσφέρει στην αγορά μια νέα υπηρεσία αναβάθμισης στο νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, δίνοντας τη δυνατότητα σε χρήστες desktop ή φορητών υπολογιστών να αξιοποιήσουν τις εξαιρετικές δυνατότητες των Windows 8 στον εξοπλισμό που ήδη διαθέτουν, άμεσα, γρήγορα και εύκολα.

Η υπηρεσία παρέχεται από έμπειρους, εξουσιοδοτημένους τεχνικούς σε ιδιώτες και επαγγελματίες χρήστες, αφορά σε μοντέλα υπολογιστών όλων των κατασκευαστών και κοστίζει 40 ευρώ.

Η υπηρεσία παρέχεται στα επισκευαστικά κέντρα της Info Quest Technologies και των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα και περιλαμβάνει τεχνικό έλεγχο του συστήματος για τη σωστή λειτουργία του, προληπτική συντήρηση και εσωτερικό καθαρισμό του συστήματος από σκόνες και αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος στα Windows 8, εάν πληρούνται οι τεχνικές προδιαγραφές, όπως αυτές ορίζονται από τη Microsoft ή, εναλλακτικά, τεχνική έκθεση με προτεινόμενη αναβάθμιση υλικού.

Σημειώνεται ότι υπηρεσία παρέχεται μόνο για συστήματα που διαθέτουν νόμιμη άδεια χρήσης των Windows και δεν περιλαμβάνει την αγορά των Windows 8, τα οποία και θα πρέπει να προμηθευτεί ο πελάτης, σύμφωνα με τις επιλογές και διαδικασίες που ορίζει η Microsoft.

H Τεχνική Υπηρεσία της Info Quest Technologies, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα παροχής τεχνικών υπηρεσιών και επισκευών προϊόντων Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην Ελλάδα.

Παραδόσεις προς επισκευή και παραλαβές επισκευασμένων συσκευών στην Info Quest Technologies γίνονται Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00 – 18:00, στα εργαστήρια επισκευών της εταιρίας στην Καλλιθέα, οδό ΑΛ. Πάντου 25, ενώ πληροφορίες για θέματα τεχνικής υποστήριξης παρέχονται στο τηλέφωνο 211 9991260.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.