XBLOG logo @2x

Allou! Fun Park: Νέες 4D ταινίες στο 4D Gate

Το 4D Gate στο Allou! Fun Park, το απόλυτο παιχνίδι τεσσάρων διαστάσεων, που οδηγεί τους παίκτες σε μία υπερκοσμική εμπειρία, ανανεώνεται με τρεις νέες 4D ταινίες, πιο ζωντανές από ποτέ!

Οι νέες 4D ταινίες υπόσχονται να ενθουσιάζουν κάθε απαιτητικό επισκέπτη, καθηλώνοντάς τους στις θέσεις του 4D Gate. Στο «Skate Race» ο πρωταγωνιστής, πάνω σε turbo skateboards, αποφεύγει με τρελούς ελιγμούς τα τεράστια εμπόδια που ξεπετάγονται από παντού, ενώ στο «Cosmic Coaster» η αδρεναλίνη του παίκτη κορυφώνεται καθώς ταξιδεύει με το πιο ριψοκίνδυνο διαστημικό roller coaster.

Στο «Pirate Story» ο θεατής γίνεται πρωταγωνιστής μιας μάχης περατών χωρίς προηγούμενο, προσπαθώντας να σώσει τον πολύτιμο θησαυρό από τα χέρια των ληστών, ενώ στη παρέα των νέων 4D ταινιών παραμένει η αγαπημένη «Haunted House» για μια τρομακτική περιήγηση σε στοιχειωμένο σπίτι.

Το 4D Gate συνεχίζει να συναρπάζει με τις πιο πλούσιες και πολυδιάστατες εμπειρίες, για όλους τους fans της τέταρτης διάστασης, τεχνολογία που πρώτο το Allou! Fun Park έφερε στην Ελλάδα.

Τι είναι το 4D Gate

Η μαγεία της «τέταρτης» διάστασης είναι ότι ο παίκτης βιώνει αυτό που βλέπει. Κάθεται σε μία από τις 48 αναπαυτικές ειδικές θέσεις που κινούνται μπρος-πίσω ή αριστερά-δεξιά, φοράει τα 3D γυαλιά και είναι έτοιμος να ζήσει τα πιο συναρπαστικά και σύγχρονα οπτικά ή ηχητικά εφέ σε μία εμπειρία… πολλαπλών διαστάσεων!

Στο 4D Gate o παίκτης μπορεί να παίξει με το Allou! Day Pass.

Η πρόσβαση στο Allou! Fun Park μπορεί να γίνει με το Allou! Fun Bus, από Σύνταγμα προς Allou! (με ενδιάμεση στάση στο σταθμό ΗΣΑΠ Νέο Φάληρο), κάθε μία ώρα και αντιστρόφως.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.