XBLOG logo @2x

Ο Alden Ehrenreich θα παίζει τον Han Solo σε νέα Star Wars ταινία

Ο Alden Ehrenreich που πρωταγωνίστησε στο “Hail, Caesar!” πρόκειται να κλείσει μία συμφωνία για να παίξει τον νέο Han Solo σε μια επερχόμενη Star Wars spinoff ταινία, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TheWrap.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι -κυριολεκτικά- χιλιάδες ηθοποιοί πήγαν σε οντισιόν για να διεκδικήσουν τον ρόλο, συμπεριλαμβανομένων των Dave Franco, Aaron Taylor-Johnson, Miles Teller, Logan Lerman (Fury), Ansel Elgort (The Fault in Our Stars), Nick Robinson (Jurassic World), Leo Howard (Kickin’ It), Tony Oller (The Purge), Tom Felton (Harry Potter), Jack Reynor (Transformers: Age of Extinction), Colton Haynes (Arrow), Max Thieriot (Bates Motel), Chandler Riggs (The Walking Dead) και Rami Malek (Mr. Robot), όμως ο 26χρονος Ehrenreich φαίνεται να ήταν η ιδανική επιλογή.

Οι φήμες αναφέρουν ότι στις 25 Μαίου του 2018 θα κυκλοφορήσει μια ταινία αποκλειστικά για τον Han Solo όπου θα δούμε τη ζωή του Han Solo, πως κατέληξε να γίνει λαθρέμπορος και ίσως τον δούμε να συναντάει τον κυνηγό επικυρηγμένων Boba Fett. Σημαντικό ρόλο στη ταινία θα παίξει και ο κολλητός του φίλος Chewbacca. Σύμφωνα με πηγές στο Hollywood, «ο Alden εντυπωσίασε πραγματικά τη Disney και τη Lucasfilm στις δοκιμές. Πρακτικά, η συμφωνία έχει κλείσει».

Τα γεγονότα στη νέα ταινία θα τοποθετούνται χρονικά στο διάστημα μεταξύ των Επεισοδίων 3 και 4 (όπως επίσης και τα Rogue One και Star Wars Rebels). Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Phil Lord και Christopher Miller, ενώ το σενάριο γράφει ο Lawrence Kasdan σε συνεργασία με το γιό του, Jon. Τέλος, τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν του χρόνου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.