XBLOG logo @2x

Το πρώτο trailer του Rogue One: A Star Wars Story

Το πρώτο teaser trailer για τη νέα ταινία Rogue One: A Star Wars Story μόλις ανέβηκε στο Internet, και με μια πρώτη ματιά φαίνεται ότι δεν έχει καμία σχέση με την ιστορία στις υπόλοιπες ταινίες (παρότι όλοι είναι Επαναστάτες).

Το Rogue One: A Star Wars Story σκηνοθετείται από τον Gareth Edwards (σκηνοθέτης των Godzilla και Monsters) και είναι η πρώτη από τις πολλές ‘spin-off’ ταινίες που θα βγάλει η Lucasfilm τα επόμενα χρόνια που βασίζονται στο σύμπαν του Star Wars. Στο Rogue One, μια ομάδα με επικεφαλής την Jyn Erso (Felicity Jones) πρέπει να κλέψει τα σχέδια για το Death Star που βρίσκεται υπό κατασκευή έτσι ώστε μετά οι Επαναστάτες να βρουν τα κενά και να το καταστρέψουν. Εφόσον τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα την περίοδο του Death Star ίσως δούμε και τον Darth Vader ξανά στην μεγάλη οθόνη.

Η Jyn Erso είναι στο επίκεντρο αυτού του trailer και από τη πρώτη στιγμή μαθαίνουμε ότι είναι επαναστάτης. Είναι σίγουρα επιθετική και έχει κότσια, αφού έχει διαπράξει πλαστογραφία και βίαιες επιθέσεις. Η Mon Mothma λέει ότι είναι ‘απερίσκεπτη, επιθετική, και απείθαρχη’ όμως αυτές οι ιδιότητες θα την βοηθήσουν στη μάχη. «Αυτή είναι μια επανάσταση, σωστά;» ρωτάει. «Επαναστατώ.»

Η Lucasfilm φαίνεται ότι θέλει να συνδυάσει τη γιορτή των Χριστουγέννων με το Star Wars, αφού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια οι fans των Star Wars θα πηγαίνουν στους κινηματογράφους να βλέπουν τις τελευταίες ταινίες της. Στις 16 Δεκεμβρίου του 2016 το Rogue One θα κάνει πρεμιέρα, το Episode VIII θα βγει τον επόμενο χρόνο (έχουν ήδη διαρρεύσει οι πρώτες εικόνες), το 2018 θα βγει μια ταινία με τον Han Solo και το 2019 θα δούμε το Episode IX του Star Wars. Υπάρχουν ακόμα σχέδια και για μια ταινία για το 2020. Οι φήμες για τη ταινία του ’20 εστιάζουν σε όλους τους κύριους χαρακτήρες, από τον Boba Fett έως και τον Obi-Wan Kenobi.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.