XBLOG logo @2x

Η TCL παρουσιάζει το Alcatel 1C, ένα smartphone με Android Go στα 69€

Η TCL παρουσιάζει στην ελληνική αγορά το Alcatel 1C (2019), ένα smartphone με όλα τα βασικά πράγματα που θα χρειαστείς και σε τιμή που μπορεί να το αποκτήσει ο καθένας μας.

Το Alcatel 1C του 2019 έρχεται με 5-ιντσών οθόνη αναλογίας 18:9 κάνοντας τη συσκευή αυτή να χωράει τέλεια στην παλάμη. Ενσωματώνει chip Spreadtrum SC7731E με τετραπύρηνο επεξεργαστή, 1 GB μνήμη RAM και 8 GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Η οθόνη έχει ανάλυση 480 x 960 pixels, πυκνότητα pixel ~215 ppi και καταλαμβάνει το ~72.3% του μπροστινού μέρους.

Alcatel 1C

Με κύρια κάμερα 5MP και μπροστινή κάμερα 2MP, το Alcatel 1C έρχεται να καλύψει κάθε σου ανάγκη για έξυπνες λήψεις, έτοιμες να ανέβουν στα αγαπημένα σου social apps στη στιγμή, μέσω του Quick Share Social Mode. Η συσκευή περιλαμβάνει, επίσης, ενσωματωμένα εργαλεία, όπως το Beautification, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να κάνεις το θέμα της φωτογραφίας ακόμα πιο όμορφο απ’ ότι είναι.

Alcatel 1C camera

Επιπλέον, ένα εύχρηστο εργαλείο, το Instant Collage, θα σε βοηθήσει να συγκεντρώσεις όλες τις αγαπημένες σου στιγμές σε ένα μοναδικό κολάζ.

Το Alcatel 1C βασίζεται στην έκδοση 8.1 του Android Oreo (Go edition), πράγμα που σημαίνει ότι έχει βελτιστοποιηθεί για τον αποθηκευτικό χώρο του κινητού, μειώνοντας το μέγεθος των προ-εγκατεστημένων εφαρμογών για να έχετε εσείς περισσότερο χώρο να κατεβάσετε ό,τι θέλετε.

Το Alcatel 1C είναι διαθέσιμο στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 69.99€ (RRP) σε μαύρο και μπλε χρώμα.

Alcatel 1C blue

Alcatel 1C black

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.