XBLOG logo @2x

Το eBay κατέβασε αγγελία πώλησης ψήφου στις προσεχείς εκλογές!

Μετά την -μάλλον φάρσα- σχετικά με την πώληση της Ελλάδας στο eBay, μία ακόμα ασυνήθιστη αγγελία έκανε την εμφάνισή της στο γνωστό site δημοπρασιών!

Κάποιος θέλησε να πουλήσει την ψήφο του στις προσεχείς εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 6 Μαΐου 2012.

Η αγγελία του δεν απευθυνόταν μόνο στους υποψήφιους βουλευτές ή στα κόμματα, αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο!

Ο αγοραστής θα είχε την δυνατότητα να δώσει στον πωλητή εκτυπώσιμο υλικό (διαφήμιση, φωτογραφία, κάτι άλλο), το οποίο ο πωλητής θα τοποθετούσε στον φάκελο που θα έριχνε στην κάλπη.

Ο πωλητής θα βιντεοσκοπούσε την διαδικασία και το βίντεο θα ανέβαινε στο internet ως αποδεικτικό στοιχείο.

Το eBay όμως, μετά το σάλο που προκλήθηκε, κατέβασε την επόμαχη αγγελία!

Τώρα αν η αγγελία ήταν αληθινή ή φάρσα δεν θα μάθουμε ποτέ.

Το κείμενο της αγγελίας ήταν αυτό:

«Πριν από λίγες ημέρες, ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι οι Έλληνες πωλούν τις ψήφους τους. Εγώ, λοιπόν, δεν θέλω να τον απογοητεύσω. Οι εκλογές στην Ελλάδα κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθούν το Μάιο, έτσι ακολούθησα τη συμβουλή του και πουλάω την ψήφο μου.

Θα ψηφίσω ό,τι μου πει ο αγοραστής. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιο πολιτικό κόμμα. Θα μου πει τι να βάλω μέσα στο φάκελο. Μόνο όμως εκτυπώσιμο υλικό, όπως διαφημίσεις, κείμενα, φωτογραφίες, κλπ. Η αρχική μου πρόθεση πριν τη δημοπρασία, ήταν να ψηφίσω λευκό. Αλλά δυστυχώς, το ελληνικό εκλογικό σύστημα μετράει τα λευκά ψηφοδέλτια ως άκυρα.

Περιεχόμενο που δεν θα γίνει δεκτό: ρατσιστικό, υβριστικό ή χυδαίο περιεχόμενο και υλικό που περιέχει πνευματικά δικαιώματα. Το βίντεο από την διαδικασία της ψηφοφορίας θα αναρτηθέι στο Διαδίκτυο ως αποδεικτικό στοιχείο».

Για να δούμε ποια θα είναι η επόμενη περίεργη αγγελία που θα δούμε στο eBay…

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.