XBLOG logo @2x

Ο πρώτος υποψήφιος βουλευτής με δική του εφαρμογή για iPhone

Σε λιγότερο από ένα μήνα έχουμε εκλογές και φέτος λόγω της κρίσης είναι βέβαιο ότι οι περισσότεροι υποψήφιοι βουλευτές θα κάνουν πιο έντονη χρήση του ίντερνετ και των social media για να κάνουν γνωστούς τους εαυτούς τους και τις θέσεις τους, με εξαίρεση τα μεγάλα πολιτικά τζάκια που έχουν αρκετό χρήμα να ξοδέψουν πχ σε συγκεντρώσεις σε ξενοδοχεία, τραπεζώματα κλπ.

Αυτές τις μέρες ψάχνοντας για νέες εφαρμογές στο App Store από το iPhone μου βρήκα την εφαρμογή του Παναγιώτη Χάσκου.

Αρχικά νόμισα ότι πρόκειται για κάποιον επαγγελματία που μέσα από την εφαρμογή για iPhone θέλησε να προβάλει τη δουλειά και τις δραστηριότητές του, όμως βλέποντας περισσότερα διαπίστωσα ότι πρόκειται για υποψήφιο βουλευτή στο Υπόλοιπο Αττικής με την Νέα Δημοκρατία.

Αν δεν κάνω λάθος πρόκειται για τον πρώτο υποψήφιο βουλευτή με iPhone application, μέσω του οποίου μπορεί να ενημερωθεί κανείς για τις δραστηριότητές του, τις θέσεις του, να έρθει σε επαφή μέσω Facebook, Twitter κλπ, αλλά και να στείλει γραπτό μήνυμα SMS στους φίλους του για την υποστήριξη του συγκεκριμένου υποψήφιου βουλευτή.

Πρόκειται νομίζω για αρκετά πρωτότυπη κίνηση, ενώ η εφαρμογή είναι αρκετά καλοφτιαγμένη, απλή, με γρήγορη πρόσβαση στην πληροφορία, χωρίς περιττά γραφικά και εφέ.

Θα την βρείτε στο App Store (download link) δωρεάν φυσικά.

Χάσκος Παναγιώτης υποψήφιος βουλευτής iPhone app

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.