XBLOG logo @2x

Η Acer αποκαλύπτει νέο Predator με οθόνη 65 ιντσών και NVIDIA G-SYNC

Η Acer αποκαλύπτει τη νέα έκδοση του Predator με οθόνη 65 ιντσών και NVIDIA® G-SYNC™, εισάγοντας τις μεγάλες οθόνες στο PC gaming. Η μεγάλου μεγέθους οθόνη διαθέτει υψηλού επιπέδου χαρακτηριστικά όπως και οι μικρότερες της σειράς και ενσωματώνει τις δυνατότητες NVIDIA SHIELD™ streaming για προβολή ταινιών και σειρών στην εκπληκτική ποιότητα των 4K HDR.

Μεγάλη αλλά και ευέλικτη

Στις 65 ίντσες, η μεγάλου μεγέθους οθόνη gaming του Predator διαθέτει τα απόλυτα gaming χαρακτηριστικά ικανοποιώντας ακόμα και τις πιο απαιτητικές προσδοκίες. Διαθέτει τεχνολογία NVIDIA G-SYNC Variable Refresh Rate για τη βέλτιστη gaming εμπειρία χωρίς διακοπές στα 4K 120Hz. Το άμεσο full-array backlight προσφέρει μέχρι και 1,000 nits φωτεινότητας, ενώ το local dimming δίνει τη δυνατότητα εντονότερης αντίθεσης, βαθύτερων μαύρων και πιο έντονων λευκών.

Ψυχαγωγία και Smart Home Control με ενσωματωμένη NVIDIA SHIELD 

Η νέα αυτή έκδοση του Predator παρουσιάζει τις δυνατότητες ενσωματωμένης NVIDIA SHIELD, η οποία επιτρέπει στους χρήστες την εύκολη εναλλαγή ανάμεσα στο gaming και άλλες μορφές ψυχαγωγίας. Ένας συνδυασμός remote και game controller προσφέρει ασφαλή πλοήγηση και πρόσβαση σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές streaming. Χάρη στην υποστήριξη του Google Assistant, όλη η εμπειρία μπορεί να συντονιστεί μόνο με τη φωνή ενώ επιτυγχάνεται και το smart home control. Η τεχνολογία variable refresh rate G-SYNC ταιριάζει το refresh rate της οθόνης με το πραγματικό frame rate της πηγής προέλευσης του βίντεο έτσι ώστε το περιεχόμενο να προβάλλεται όπως ακριβώς επιδίωκε ο δημιουργός του.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.