XBLOG logo @2x

Acer AspireRevo: Βασισμένο στην πλατφόρμα ION

Η Acer είναι η πρώτη εταιρία που φέρνει στο φως έναν υπολογιστή που ενσωματώνει το ION της Nvidia, το οποίο σύμφωνα με την ίδια, υπόσχεται εξαιρετικές επιδόσεις σε πολύ μικρές διαστάσεις.

Το ION είναι η νέα πλατφόρμα που προτείνει η Nvidia για φορητούς υπολογιστές χαμηλού κόστους και βασίζεται στην GeForce 9400, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ένας εξαιρετικός media player.

Σύμφωνα με την Acer, το AspireRevo υπόσχεται πολύ καλές επιδόσεις με τις διαστάσεις του να μην ξεπερνούν ένα Mac Mini. Μάλιστα μπορεί να αναπαράγει απροβλημάτιστα βίντεο με ανάλυση 1080p.

Οι δύο εταιρείες (Nvidia και Acer) υποστηρίζουν πως το AspireRevo μπορεί να «τρέξει» πολλά βαριά παιχνίδια σε νορμάλ αναλύσεις, χωρίς κολλήματα.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά, εκεί ξεχωρίζει ο επεξεργαστής Intel Atom 230 και η μνήμη Ram που αγγίζει τα 4 GB. Το AspireRevo διαθέτει 6 θύρες USB 2.0 (2 μπροστά, 4 πίσω), VGA, θύρα δικτύου , eSata και θύρα HDMI ικανή να αναπαράγει video με ανάλυση 1080p και ήχο 7.1 HD.

Acer AspireRevo

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.