XBLOG logo @2x

Η Land Rover ανακοίνωσε το σκληροτράχηλο… smartphone Explore

Όταν σκεφτόμαστε τη Land Rover στο μυαλό μας έρχονται τα “τζιπάκια” της, όμως η εταιρία τώρα αποφάσισε να δοκιμάσει τη τύχη της στην αγορά των smartphones, και σε συνεργασία με τη Bullitt Group ανακοίνωσε το Explore.


Το Land Rover Explore υποτίθεται το έχουν εμπνευστεί από το SUV Land Rover Discovery και είναι σχεδιασμένο για όσους θέλουν να βγουν και να εξερευνήσουν τη φύση. Για αυτό το λόγο έχει θωρακισμένο σώμα και μεγάλη μπαταρία*. Επιπλέον, άμα χρησιμοποιήσετε το Adventure Pack (το οποίο περιλαμβάνεται στη συσκευασία) μπορείτε να έχετε καλύτερη κάλυψη GPS, πιστοποίηση στο πρωτόκολλο IP68 (προστασία από νερό και σκόνη), προστασία από πτώσεις από ύψος έως 1.8m και επιπλέον μπαταρία 3,600 mAh.

Το κινητό είναι μεσαίας κατηγορίας και ενσωματώνει 5-ιντσών full HD οθόνη με επικάλυψη Gorilla Glass 5 (και δυνατότητα χρήσης με γάντια ή βρεγμένα δάκτυλα), MediaTek Helio X27 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή 64-bit, 4 GB μνήμη RAM, 64 GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο, 16 MP κάμερα, 8 MP εμπρόσθια κάμερα και μπαταρία χωρητικότητας 4,000 mAh*.

Όσον αφορά το λογισμικό, τρέχει το Android 7.0 Nougat (είναι αναβαθμίσιμο στο Android 8.0 Oreo) και διαθέτει δύο έξτρα εφαρμογές της εταιρίας: το Explore Hub που εμφανίζει διάφορες προτεινόμενες εφαρμογές και το Outdoor Dashboard που προσφέρει άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τον καιρό και τους αισθητήρες της συσκευής.


Διαβάστε επίσης: Το τελευταίο smartphone της Energizer έχει 16,000 mAh μπαταρία


Το Land Rover Explore θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο με κόστος €649.

*Σύμφωνα με τη Land Rover, το κινητό έχει αυτονομία δύο ημερών με «τυπική χρήση» ή μια ολόκληρη μέρα με συνεχή πλοήγηση GPS.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.