XBLOG logo @2x

Sony Vaio VGC-JS, όπως λέμε iMac

Αν το γραφείο σας δεν διαθέτει πολύ χώρο ή θέλετε ένα Desktop PC με κομψή και λεπτή εμφάνιση, τότε το Sony Vaio VGC-JS είναι σίγουρα αυτό που ψάχνετε. Μην ψάξετε να βρείτε το κουτί, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει! Όλα είναι ενσωματωμένα στο πολύ λεπτό και κομψό κουτί της οθόνης, ακριβώς όπως και στα iMac.

Το νέο Sony Vaio VGC-JS εκτός από την όμορφη εξωτερική του εμφάνιση διαθέτει πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, ιδανικά για κάθε χρήση. Διαθέτει οθόνη 20,1″ WSXGA+ ανάλυσης 1680 x 1050 pixels, καθώς και κάρτα γραφικών Intel X4500HD με συνολική διαθέσιμη μνήμη 1330 MB.

Στην καρδιά του VGC-JS συναντάμε έναν επεξεργαστή Intel Core 2 Duo E7200 (2.53 GHz, 1066 MHz FSB), ικανό να τρέξει οτιδήποτε κι αν χρειαστείτε. Τα 3 GB Ram σίγουρα θα σας φανούν υπεραρκετά, ακόμα και αν χρειαστεί να τρέξετε πάρα πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα.

Τα 500 GB του σκληρού δίσκου πιστεύω ότι είναι υπεραρκετά για να αποθηκεύσετε οτιδήποτε κι αν χρειαστείτε. Ωστόσο, αν δεν σας καλύπτουν, μπορείτε να τα επεκτείνετε συνδέοντας έναν εξωτερικό σκληρό σε μία από τις 5 θύρες USB που διαθέτει.

Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, το νέο Sony Vaio VGC-JS διαθέτει Wireless LAN IEEE 802.11b/g/n και ενσωματωμένο Bluetooth.

Τέλος, η ενσωματωμένη κάμερα 1,3 Megapixels θα σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε βιντεοκλήσεις μέσω διαδικτύου, ενώ το ενσωματωμένο Card Reader θα σας επιτρέψει να περάσετε εύκολα τις φωτογραφίες σας από την ψηφιακή φωτογραφική σας.

Για το νέο Sony Vaio VGC-JS μας ενημέρωσε η εταιρεία Alfa4, ενώ η τιμή διάθεσής του είναι 1.249 ευρώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.