XBLOG logo @2x

5 Χρόνια XBLOG! Κερδίστε Web Hosting ετήσια πακέτα!

Οι… εορταστικές εκδηλώσεις για την συμπλήρωση 5 χρόνων λειτουργίας του XBLOG.gr συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό! Κληρώσαμε Motorola Milestone, Sony Ericsson Vivaz, Windows 7 Ultimate, ήρθε η ώρα για τρία πακέτα Web Hosting για να στήσετε με ασφάλεια και δωρεάν το δικό σας blog ή website!

Update [29/6/2010 23:59]: Λήξη υποβολής συμμετοχών. Συνολικά 178 έγκυρες συμμετοχές. Δείτε ποιοι είναι οι τρεις τυχεροί που κερδίζουν από ένα ετήσιο δωρεάν πακέτο web hosting!

Τα τρία ετήσια πακέτα web hosting είναι μία ευγενική προσφορά της INTEC Hosting Solutions, μιας από τις πλέον αξιόπιστες εταιρίες στο χώρο, η οποία συνδυάζει ποιότητα υπηρεσιών σε συνδυασμό με άκρως ανταγωνιστικές τιμές!

Τα χαρακτηριστικά των πακέτων web hosting: 300 MB Αποθηκευτικός Χώρος, 30 GB Κίνηση Δεδομένων, 30 email accounts, Control Panel Cpanel, Υποστήριξη 24 x 7, 3 MySQL Database, PHP v5, Perl.

Πώς δηλώνω συμμετοχή;

Αφήνετε ένα σχόλιο-συμμετοχή συμπληρώνοντας την φόρμα αποστολής σχολίου που βλέπετε στο τέλος του post έως την Τρίτη 29 Ιουνίου στις 23:59! Συμπληρώνετε ένα όνομα, το email σας (γράψτε έγκυρη διεύθυνση email γιατί αν κερδίσετε θα ειδοποιηθείτε με email), ενώ στο πεδίο “website” γράψτε τη διεύθυνση του blog/site σας ή τη διεύθυνση του προφίλ σας στο facebook (αν δεν έχετε τίποτα το αφήνετε κενό)!

Προσοχή: Αφήνετε ένα σχόλιο-συμμετοχή ο καθένας, διπλές-τριπλές συμμετοχές εντοπίζονται και διαγράφονται άμεσα!

Καλή τύχη σε όλες και όλους!

Tip: Ενημερωθείτε πρώτοι για όλους τους διαγωνισμούς μας! Εγγραφείτε στο RSS Feed μας ή να κάντε κλικ εδώ για εγγραφή με το email σας προκειμένου να λαμβάνετε το newsletter μας! Επίσης κάντε «Like» στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook!

Σχετικά με την INTEC Hosting Solutions

Η INTEC Hosting Solutions είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων στο χώρο του Internet, κατοχύρωση Domain Names, Web Hosting, Web Design και της Πληροφορικής από το 2004 με σημαντική δραστηριότητα στην ελληνική αγορά.

Βασικός στόχος της εταιρίας είναι να βοηθά τους πελάτες της να εκμεταλλευτούν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που δημιουργούνται με την ταχεία ανάπτυξη της αγοράς του Internet και της Πληροφορικής. Όλοι οι servers της INTEC Hosting Solutions είναι Joomla! Optimized με suPHP που επιλύει όλα τα προβλήματα δικαιωμάτων των αρχείων και αυξάνει την ασφάλεια του site σας.

INTEC Hosting Solutions

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.