XBLOG logo @2x

Φωτογραφίες & Εντυπώσεις από dte

Το περίπτερο της oktabit (πρώτο μπροστά στην είσοδο)

Το περίπτερο της ACE Hellas με τα pda της HTC

Gameworld: Η όαση στην έκθεση για τους gamers!

Πήγα στη dte την Παρασκευή το απόγευμα, την πρώτη μέρα δηλαδή διεξαγωγής της. Δεν είχα πάει στην περυσινή για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης, αλλά και από αυτά που διαβάζω σε άλλα blogs σε συνδιασμό με τις δικές μου εντυπώσεις νομίζω ότι η dte δεν φάνηκε αντάξια των προσδοκιών που όλοι είχαμε από αυτή την έκθεση, ειδικά και με τη διαφήμιση που της είχε γίνει τελευταία.

Αυτό που δε μου άρεσε καθόλου ήταν ο πολύ μικρός αριθμός των εταιρειών που συμμετείχαν στην έκθεση. Μόνο ο ΟΤΕ από το χώρο των τηλεπικοινωνιών, μόνο η Otenet από το χώρο των παροχέων υπηρεσιών internet, μόνο ο Όμιλος Αττικών Εκδόσεων με τα περιοδικά PC Magazine, Playstation 2 και Τ3 από το χώρο των περιοδικών (ήταν και η Smart Press δε λέω) και πάει λέγοντας. Βέβαια πολλά ακούστηκαν για το πολύ υψηλό κόστος συμμετοχής στην έκθεση..

Μου άρεσε πολύ το περίπτερο της Ace Hellas, όπου είδα τα νέα pda της HTC, το περίπτερο της Ένωσης Χρηστών και Φίλων Linux Ελλάδας (HEL.L.U.G.), αυτό του e-shop.gr που με τα babes του (αν και β΄ κατηγορίας) να μοιράζουν τσαντούλες με προσφορές τράβηξε κάπως τον κόσμο, ενώ με έκπληξη είδα το περίπτερο της Byte Computer, που μετά από συμφωνία που έκλεισε με τη Google (δε το γνώριζα), θα διαθέτει στην Ελλάδα τα Google Search Appliance και Google Mini Solutions.

Πολύ βολικές επίσης ήταν οι τσάντες που μοίραζαν στο περίπτερο της oktabit με το logo της MSI, αφού ήταν οι μόνες σε τόσο μεγάλο μέγεθος για να χωρέσουν μέσα όλα τα διαφημιστικά των εταιρειών, τα φυλλάδια, τα περιοδικά κλπ..

Χάρηκα πολύ επίσης που γνώρισα από κοντά τον Στέφανο Καράγκο, εκδότη του Τ3 στην Ελλάδα (και blogger!) και μιλήσαμε για λίγο.

Του χρόνου ελπίζω να είναι καλύτερη η έκθεση και να μη λέμε κάθε χρόνο “κάθε πέρυσι και καλύτερα”..

Εντυπώσεις άλλων bloggers:
pestaola.gr dte 2006 review
dte babes (by pestaola.gr)
simos.gr: infosystem vs dte
wiggler.gr @ dte
smartvoice in dte

Have a nice week guys!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.