XBLOG logo @2x

Ήχος & Εικόνα Show 2006

Χθες πήγα στην έκθεση Ήχος & Εικόνα Show 2006 στο Helexpo στο Μαρούσι. Η έκθεση ξεκίνησε την Πέμπτη και τελείωσε χθες. Είναι μία έκθεση στην οποία πηγαίνω από μικρός, από όταν δεν καταλάβαινα σχεδόν τίποτα από αυτά τα αντικείμενα. Ο πατέρας μου ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο έτσι σχεδόν κάθε χρόνο με έπαιρνε μαζί του. Παλαιότερα γινόταν στο Hilton, μετά στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο στο Ελληνικό και τα τελευταία 2-3 χρόνια στο Helexpo.

Δυστυχώς και αυτή η έκθεση κατά τη γνώμη μου κάθε χρόνο γίνεται και χειρότερη. Είναι το υψηλό κόστος συμμετοχής, είναι κάτι άλλο, δε ξέρω αλλά κάθε χρόνο τη βλέπω και “φτωχότερη”. Λιγότερες εταιρείες, λιγότερα προϊόντα, λιγότερος κόσμος, ακόμα και τα babes που χρησιμοποιούν οι εταιρείες για promotion κλπ β΄κατηγορίας ήταν..

Εμένα τα προϊόντα που μου άρεσαν περισσότερο ήταν το καινούριο mp3 player της Samsung (το βλέπετε στη φωτογραφία) και το σύστημα πλοήγησης της Pioneer. Ειδικά το πρώτο σχεδιαστικά με ξετρέλανε, μου άρεσε πολύ. Να έγραφαν και τιμούλες πάνω καλά θα ήταν. Δεν είδα σχεδόν σε κανένα προϊόν να έχει τιμή πάνω στο καρτελάκι του, εκτός από τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητές του 🙁

Μετά την έκθεση πήγα Θησείο για καφέ και μετά γυρνώντας σπίτι είδα κι ένα τρακάρισμα. Ένας με Renault Laguna είχε όρεξη για μαγκιές, τραβάει μια χειροφρενιά μπαίνοντας σε ένα στενό, του φεύγει το αμάξι και πέφτει πάνω στη δεξιά πλευρά ενός παρκαρισμένου Honda HRV. Ψιλοσταματάει κι εκεί που νόμιζα ότι θα βγει από το αυτοκίνητό του για να δει τι ζημιά, να αφήσει ένα σημείωμα στον άλλον που τον τράκαρε, πατάει το γκάζι και εξαφανίστηκε, δεν πρόλαβα να δω και τον αριθμό της πινακίδας του.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.