XBLOG logo @2x

Φωτοβολταϊκά συστήματα προς πώληση στα Media Markt

Έναν νέο χώρο δημιούργησε η αλυσίδα καταστημάτων Media Markt, σε συνεργασία με την EST Energie & Solar Technik GmbH, στο κατάστημα της Αργυρούπολης, όπου πλέον μπορείτε να δείτε αλλά και να προχωρήσετε σε αγορά φωτοβολταϊκών συστημάτων!

Στο νέο ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ο επισκέπτης του καταστήματος της Αργυρούπολης, θα ενημερωθεί από το εξειδικευμένο προσωπικό σχετικά με τα πλεονεκτήματα της υιοθέτησης ενός εναλλακτικού τρόπου παραγωγής ενέργειας, καθώς τα σύγχρονα φωτοβολταϊκά συστήματα συνιστούν μια οικονομικά συμφέρουσα πρόταση για κάθε σύγχρονο σπίτι, διασφαλίζοντας παράλληλα χαμηλότερη ενεργειακή επιβάρυνση για το περιβάλλον.

Ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί άμεσα να λάβει ολοκληρωμένη οικονομική πρόταση, αλλά και να αναθέσει στην EST όλες τις απαραίτητες διευθετήσεις που απαιτούνται αναφορικά με τεχνικές και αδειοδοτικές διαδικασίες που προηγούνται της εγκατάστασης, χωρίς να χρειάζεται από αυτόν οποιαδήποτε επιπλέον εμπλοκή.

Τη νέα αυτή υπηρεσία θα έχουν στη διάθεσή τους οι επισκέπτες του καταστήματος Media Markt, το οποίο βρίσκεται στη διεύθυνση Λέοντος 4 και Ελευθερίας, κοντά στις κεντρικές αρτηρίες της Αργυρούπολης, Λ. Βουλιαγμένης και Λ. Αλίμου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.