XBLOG logo @2x

Φεστιβάλ «Νεοπαλλήνεια 2009» στην Παλλήνη

Φεστιβάλ Νεοπαλλήνεια 2009, Παλλήνη

Στις 11, 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2009, ώρα 8:30 το βράδυ, στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στη Νέα Παλλήνη Αττικής (πίσω από τη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής) διοργανώνονται τα «Νεοπαλλήνεια 2009». Πρόκειται για ετήσια γιορτή, με την οποία οι κάτοικοι της Νέας Παλλήνης αποχαιρετούν το καλοκαίρι και υποδέχονται το φθινόπωρο. Τα “Νεοπαλλήνεια” που διοργανώνονται για 30η χρονιά, αποτελούν ετήσιο πολιτιστικό κεφάλαιο για την περιοχή και επιδιώκουν, με το γλέντι και την παρουσίαση ποικίλων και σύγχρονων καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, να συσπειρώσουν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και να τους δώσουν μια σταθερή, δημιουργική διέξοδο.

Η πρώτη μέρα (Παρασκευή 11/9) είναι αφιερωμένη στη νεολαία και περιλαμβάνει συναυλίες των:

  • Ζακ Στεφάνου με την μΠΑΝΤΑ-ΚΟΑΛΑ που όταν παίζει live δεν χρειάζεται να είσαι “γνώστης του είδους” για να περάσεις καλά
  • Imam Baildi Soundsystem με ένα πρόγραμμα καθαρά χορευτικό εξαφανίζοντας τα όρια μεταξύ DJ set και live
  • Βαγγέλης Κακουλάκης με τις γεμάτες “νεύρο” ζωντανές του εμφανίσεις

Συμμετέχει το Καλλιτεχνικό Σχολείο Γέρακα με το δομημένο αυτοσχεδιασμό χορού “Αν έτρεχα, ίσως και να σε έπιανα”, καθώς και άλλα events που θα πλαισιώσουν τη γιορτή.

Η δεύτερη ημέρα (Σάββατο 12/9) περιλαμβάνει λαϊκό γλέντι με τον Νίκο Χατζόπουλο και την ορχήστρα του, καθώς και παραδοσιακούς χορούς από το Χορευτικό Συγκρότημα του Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Παλλήνης.

Η τρίτη ημέρα (Κυριακή 13/9) είναι αφιερωμένη στους μικρούς φίλους, οι οποίοι θα διασκεδάσουν με το Θέατρο Σκιών του Μιχάλη Ταυλάτου.

«Παρών» και στο πνεύμα των “Νεοπαλλήνειων” θα είναι το “Χαμόγελο του Παιδιού” και το Ελληνικό Διασωστικό Σώμα.

Η είσοδος και τις τρεις ημέρες σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν, ενώ στο χώρο θα λειτουργεί αναψυκτήριο και ψησταριά για τους επισκέπτες.

Ειδικά για την ημέρα της Παρασκευής θα υπάρχει πούλμαν από το σταθμό Προαστιακού – Μετρό “Παλλήνη” από τις 20:00 κάθε 20 λεπτά σε κυκλικά δρομολόγια. Τα “Νεοπαλλήνεια” διοργανώνονται από το Σύλλογο “Νέα Παλλήνη”, ενώ συμμετέχουν στη διοργάνωση ο Δήμος Παλλήνης και η Νομαρχία Ανατολικής Αττικής.

Web: www.myspace.com/neopallineia
Δείτε επίσης: Facebook Group, Facebook Fan Page, Facebook Event

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.