XBLOG logo @2x

Ταινίες.. Χμ…

Μετά το 5 πράγματα για μένα ξεκίνησε άλλο ένα “tagging game” όπου γράφει ο καθένας τις 5, 6, 7 αγαπημένες του ταινίες και μετά ζητάει από άλλους 5 πχ να γράψουν και αυτοί για τις αγαπημένες τους ταινίες. Έτσι για παράδειγμα η Κατερίνα taggaρε τον Αρκούδο και ο Αρκούδος έριξε το μπαλάκι σε άλλους 5, μέσα στους οποίους συμπεριέλαβε κι εμένα 🙁

Αρκούδε και λοιποί αναγνώστες του blog αυτού λυπάμαι αλλά θα σας δυσαρεστήσω. Πέσατε πάνω σε αντι-σινεφίλ!! Και για εμένα, όπως λέει και ο papo, οι ταινίες με ενδιαφέρουν (ελάχιστα) λίγα λεπτά πριν πάω σε κάποιον κινηματογράφο έως λίγα λεπτά αφ΄ ότου φύγω από αυτό μετά τη λήξη της προβολής.

Γενικά με τις ταινίες δε τα πάω καλά, βαριέμαι 🙂

Πάω σινεμά το πολύ 4-5 φορές το χρόνο (μήπως λέω πολλές;) και αυτό πιο πολύ από “πίεση” παρέας κλπ.. Τραβάτε με κι ας κλαίω ένα πράγμα.. Απαραίτητο μέσα στην αίθουσα προβολής για εμένα είναι ένα κουτί ποπ κορν και μία κόκα κόλα, γιατί αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να με πάρει ο ύπνος..

Τελευταία ταινία που είδα ήταν η Μια μέλισσα τον Αύγουστο την Καθαρά Δευτέρα στα Ster Cinemas στο Veso Mare στην Πάτρα.. Και αυτό γιατί μετά το διήμερο ξενύχτι με το Καρναβάλι κλπ ήμασταν ψόφιοι και θέλαμε κάτι χαλαρό..

Οπότε sorry man αλλά δε μπορώ να “παίξω” 🙂

Να ξεκινήσω κάνα tagging game σχετικά με clubbing και γενικά έντονο nightlife ?!?!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.